Concert Tom Jones la Cluj-Napoca in 2019

Cântăreţul britanic Tom Jones va concerta astăzi, în premieră, la Cluj-Napoca, la Sala Polivalentă BTarena,  26 iunie 2019. Tom Jones live la Cluj-Napoca.

Nu rata un spectacol memorabil si un artist legendar.
Biletele se mai pot cumpara online din retelele Eventim.ro si iaBilet.ro, iar intre orele 17 si 21 de la casa de bilete FORM SPACE.

Bilete aici: http://bit.ly/2LZMpWV.

A mai ramas o zi pana la concertul Tom Jones

A mai ramas o singura zi pana la Tom Jones live la Cluj-Napoca.Nu rata un spectacol memorabil si un artist legendar.Biletele se mai pot cumpara online din retelele Eventim.ro si iaBilet.ro, iar maine, in ziua concertului, intre orele 17 si 21 de la casa de bilete FORM SPACE.Bilete aici: http://bit.ly/2LZMpWV. #EmagicMoments #TomJones #EmagicSummer #ItsNotUnusualForTom

Geplaatst door EMAGIC op Dinsdag 25 juni 2019

Imaginea articolului Tom Jones concertează la Cluj-Napoca pe 26 iunie 2019

Tom Jones concertează la Cluj-Napoca pe 26 iunie 2019

Pentru prima dată la Cluj-Napoca, dar nu şi în România, Tom Jones va aduce publicului piesele sale celebre „It’s Not Unusual”, „Kiss”, „Delilah”, „I’ll never fall In Love Again” şi „If I Only Knew”.

Biletele pentru concertul de pe 26 iunie 2019 sunt disponibile pe iabilet.ro, eventim.ro şi https://tomjones.emagic.ro, la preţuri cuprinse între 130,5 lei şi 427,5 lei, plus comisionul de emitere.

În cariera sa de peste 50 de ani, Tom Jones, în vârstă de 78 de ani, a avut un impact puternic asupra stilurilor muzicale pop, soul şi rhythm & blues şi a lansat piese celebre, precum „Delilah”, „Mama told me not to come”, „What’s New Pussycat”, „It’s Not Unusual”, „Sex Bomb”, „Thunderball”, „She’s a lady”, „Burning Hell”, „Tower of Song” şi „Hit or Miss”.

Tom Jones a primit titlul de Cavaler al Ordinului Imperiului Britanic din partea reginei Elizabeth a II-a, în 2006.

Alte momente semnificative din lunga sa carieră sunt câştigarea unui premiu Brit „pentru cea mai bună contribuţie a unui artist în muzică”, a trofeului Silver Clef pentru toate realizarile sale, a distincţiei Hitmaker (SUA) din partea compozitorilor americani din Hall of Fame, în 2010, a prestigiosului premiu Music Industry Trust (Marea Britanie), dar şi titlul de bărbatul anului 2012 din partea revistei GQ.

About Post Author

Lasă un răspuns