La Plage Club este locația unde, pe nisip, între palmieri, hamace și baldachine, cu cocktailuri servite în piscină, Todd Terje va îndulci noaptea iubitorilor de tropical jazzy disco. Spectacolul pus în scena de  starul scandinavTerje va fi completat de valurile facute de Vakula, cu al său stil unic și preaiubit de Konotop House, iar suportul local va fi dat de KhidjasiFouchat.

 

 

Pentru a facilita accesul la locația din Otopeni, Color pune la dispoziție, gratuit, curse de transport peruta Piața Revoluției – La Plage Club , întreorele 20:00 – 02:00  și respectiv 05:00 – 07:00, pentru întoarcere. Microbuzele vor pleca din sfert în sfert de oră.

 

Color încurajează și partajarea locurilor înmașini în sistemul carpooling prin www.4inmasina.ro.

 

O noapte caldă răcorita de piscină și de muzica puternică al cărei volum foarte ridicat nu va găsi vecini pe care să-i deranjeze.

 

 

 

TODD TERJE

 

https://www.facebook.com/ToddTerje

http://soundcloud.com/toddterje

 

Todd Terje, născut Terje Olsen, a ajuns pe scena de dance scandinavă în 2004 și a devenit în scurt timp o figură proeminentă a acesteia, present alături de susținătorii săi, Prins Thomas și Hans-Peter Lindstrøm.

 

Crescut în satul rural Mjøndalen, influențele muzicale dance au fost puține, iar de prezența vreunui Diskoklubb de unde să răsune acid house sau disco obscure nici nu se cunoștea. Cu toate acestea, întimpul culturii timpurii / mijlocul anilor nouăzeci, cultura dance-ului s-a strecurat chiar și în cele mai îndepărtate colțuri ale Norvegiei. Sora lui Terje, prietenă apropiată a regretatului Tore Kroknes "Erot", i-a adus acasă casete audio ce au devenit sursa majoră de inspirație a tânăruluiTerje, care reușește primele încercări de house și jungle. Poate prea tânăr pentru muzica veche din vremea aceea, Terje a socotitcă disco era un pic prostesc – până când "Sexy Disco" a luiBjørnTorske a ajuns la urechile sale în 1999.

 

Dorind să studieze pianul Terje s-a înscris la o școală de muzică locală, dar spre dezamăgirea lui, nu se preda foarte mult jazz acolo..Deși nu mai aspiră să devină un pianist, el nu a fost în nici un caz departe de muzică. În 2001 Terje a luat legătura cu Prins Thomas, care a recunoscut imediat potențialul său, și l- ajutat să devenit în scurt timp unul dintre cei mai importanți jucători de pescena disco electronic Oslo. În afară de proiectele proprii, Terje s-a jucat și pe unele dintre piesele lui Prins Thomas și inclusive peremixul lui Lindstrøm de 12”, “Another Station”.

 

După o serie de releas-uri de un success răsunător, de la sunete euro kitsch la un funk profund și jazz latin, Todd Terjeși-a lansat déjà amprenta în circuitele de muzică dance. Prețiosul monstru EP, "Eurodans", și edit-ulalimentat de latin-disco-ulluiJacko “Can’t Help it”, i-a înnebunit deopotrivă pe raveri și pe fanaticii industriei, și pe oriceși-ar pune mâna norvegianul de 25 de ani întotdeauna va ieși un amestec ludic crucial de muzicalitate.

 

Dacă vindecarea lumii este într-adevăr raison d’etre al lui Terje, cu siguranță și-a îndeplinit o mare parte din scop până acum, rezultatele fiind vizibil illustrate prin impresionantul său CV ce formează baza celor doua compilatii-mix. Remixuri pentru Jose Gonzalez, Antena și prelucrarea aproape canonică a piesei "Balearic Incarnation" a lui DolleJolle au oferit unele dintre cele mai cosmic momente disco de din ultimii ani.

 

 

 

VAKULA 

 

https://www.facebook.com/pages/Vakula/11108075247139

http://soundcloud.com/vakula

 

Vakula, Mikhaylo Vityk pe numele său real, ar putea fi considerat în mod rezonabil printer cei mai prolific producători de muzică house contemporană. Din 2010 el a lansat zeci de single-uri și EP-uri nu numai sub numele de Vakula ci și sub un șir de alte pseudonime, pentru label-urica Dekmantel, Firecracker, 3rd Strike Records, Ethereal Sound și sub propriul imprint, Leleka.

 

Muzica sa este la fel de simplă și melodioasă precum poezia lui Taras Shevchenko dar și la fel de grasă ca untura ucrainiană, de unde provine artistul și stilul său unic de Konotop House. O oarecare mândrie patriotic este resimțită prin muzica sa: de la pseudonimul său prim Vakula, (inspirat de un personajdintr-un roman de Gogol, descris de Vitykcafiind un "erounațional al Ucrainei") și inclusive prin intermediul titlurilor pieselor sale, care conțin repetate referiri la ucraineanul-rus suprematist, KasimirMalevici.

 

Direct proporțională cu creșterea discografiei sale este și natura impresionantă a producției artistului. Variind de la piese house subterane crude până la cele erudite, mecanicetehno, producția lui Vakula este anticipată cu ardoare. Din fericire pentru fanii săi aceasta nu a rulat până acum sub un flux constant indiferent de aliasulfolosit: Vakulasau V, VedomirsauVedagor.

 

În 2011 producătorul ucrainian lansează sub emblema label-uluiolandez Dekmantel, baza de reședință pentru Juju &Jordash, EP-ul ”Picture of you”, iarîn 2012 revine sub numele de V cu release-ul,”13th District” la label-ul din Seattle, Nuearth Kitchen. O colecție de piesenoi ale luiVakula, vor fi înregistratecurând sub sintagmaYou’ve Never Been To Konotop-Selected Works 2009-2012.

 

Notări ale presei internaționale sugerează că albumul Selected Works 2009-2012 se va concentra mai intens asupra "materialului afro-cosmic șietnic-experimental" al producătorului și va combina "elemente ale unor melodii populare ucrainene, modele de ritm criptic ezoterice, înregistrări de teren, interludii și efecte exaggerate organice."

 

Acesta este proaspăt ieșit din cutie, fiind lansat sub label-ul Firecracker Recordings la începutul acestei luni.

 

 

 

LINEUP

Todd Terje
Vakula
Khidja
Fouchat

 

BILETE

25 RON -toatăseara

 

DETALII

Data:Sâmbătă, 27 Iulie 2013, de la 20:00

Organizator: COLOR – www.coloring.ro

Locatie: La Plage Club

Adresa:Șos.Odăi Nr. 26-30 Otopeni

Acredităripresă /parteneriate: alina@coloring.ro

Informații: mihai@coloring.ro

 

TRANSPORT GRATUIT
Microbuzelevorpleca din sfertînsfert de oră.

20:00 – 02:00   –   PiațaRevoluției – La Plage
05:00 – 07:00  -La Plage -PiațaRevoluției

 

LINK EVENIMENT FACEBOOK:

https://www.facebook.com/events/145509182292024/?fref=ts

 

PARTENER:

Absolut

http://www.facebook.com/ABSOLUTRomania

 

SPONSORI:

Grolsch

http://www.grolsch.ro/#section=events

Hotel Caro

http://www.facebook.com/pages/Caro-Hotel-Bucharest/136992539340

 

PARTENERI MEDIA:

VibeFM, 1Music Channel, Pegas, Anyplace, BestMusic.ro, Best-Event.ro, BigCityLife.ro, Be Where, Beatfactor.ro, BeUnderground.ro, CooperativaUrbana.ro, djsets.ro, Feeder.ro, HipMag.ro, Highsound.ro, iConcert.ro, InOras.ro, Kudika.ro, InStilulMeu.ro, MusicAddict.ro, MusicNights.ro, Metropotam.ro, Nights.ro, Neaparat.ro, Orasulm.eu, PostModern.ro, Party People, Port.ro, Sofresh.ro, SZE.ro, Sapte Seri, Tilllate.com, TheVandalList.com,Vice, Veioza Arte, Urban.ro, ZilesiNopti.

 

COLOR:

http://facebook.com/ColorOfficial

http://youtube.com/ColorOfficial

http://soundcloud.com/ColorOfficial

 

ACCESUL INTERZIS PERSOANELOR SUB 18 ANI

About Post Author

Lasă un răspuns