LEGENDA MUZICII CUBANEZE, OMARA PORTUONDO

REVINE IN BUCURESTI ALATURI DE

ORCHESTRA BUENA VISTA SOCIAL CLUB

Sambata, 30 Iulie, ora 19:00
Teatrul de Vara, Herastrau

 

Legenda muzicii cubaneze, Omara Portuondo, alaturi de Orchestra Buena Vista Social Club, revine la Bucuresti pe 30
iulie pentru un recital de exceptie in cadrul unui eveniment TM LIVE care va avea loc la Teatrul de Vara din Herastrau,
Bucuresti.

Nascuta in 1930 in Havana, Omara Portuondo, cantareata supranumita Edith Piaf a Cubei, si-a inceput cariera la 15 ani ca dansatoare la Tropicana Club. In 1952 Omara si sora ei impreuna cu alte doua prietene formeaza trupa Cuarteto Las D’Aida.

Cele patru sustin turnee in SUA si apar alaturi de Nat King Cole la Tropicana. Dupa 15 ani, Omara isi indreapta pasii catre o cariera solo. In 1959 apare primul sau album solo de jazz cu influente cubaneze: Black Magic. Oda pentru Che Guevara, Hasta Siempre, devine rampa de lansare care ii Omarei aduce consacrarea mondiala. In 1996, Portuondo canta in duet cu
Compay Segundo, pe albumul Buena Vista Social Club. Urmeaza alte turnee, care includ o serie de concerte, chiar si la Carnegie Hall. Omara va concerta in cadrul evenimentului TM LIVE de pe 30 iulie alaturi de 14 instrumentisti cubanezi dar pe scena vor evolua si Havana Latin Band, Brazilian Girls, DJ Bidi, Tropical Dance Crew si MC Wilmark.

Locatia, Teatrul De Vara din Herastrau, este conceputa special pentru acest gen de evenimente. Prevazuta cu o scena spectaculoasa intr-un decor feeric, cu o capacitate de 2500 de locuri pe scaune, dotata cu rampe pentru persoanele cu handicap si multe alte facilitati, locatia va asigura, cu siguranta, cel mai potrivit cadru pentru un spectacol de neuitat.

 

Biletele in avans se pot cumpara prin comanda online la www.Bilete.ro sau de la punctele de vanzare din Bucuresti:
Metrou Unirii 1, Music Box (Str. Matei Basarab Nr. 16), French Bakery Lipscani (Str. Smardan Nr. 13).

 

Preturile biletelor variaza in functie de dispunerea locurilor in locatie, dupa cum urmeaza:

Categoria VIP – 140 lei
Categoria 1 – 110 lei
Categoria 2 – 90 lei
Categotia 3 – 70 lei

Va recomandam sa aveti un act de identitate cu poza.
ACCESUL PERSOANELOR SUB 18 ANI STRICT INTERZIS!

TM LIVE
Cu o experienta de peste o decada in productia de evenimente, echipa TM LIVE este o echipa tanara si constant indragostita de muzica de calitate, din oricare gen ar face parte. Scopul nostru principal este promovarea celor mai valorosi artisti internationali si autohtoni prin evenimente organizate intr-o maniera neconventionala si plina de imaginatie.

Pe langa prezenta pe scena a celor mai importanti artisti si a celor mai iubite trupe, evenimentele TM LIVE vor avea loc atat in locatii consacrate care au facut istorie in bransa cat si de locatii noi si suprinzatoare pentru public, spatii cu un potential imens.
Credem ca diversitatea este generatoare de satisfactie, de aceea artistii invitati sa concerteze in cadrul show-urilor noastre fac parte din cele mai diferite categorii muzicale.

Pachetul de comunicare este adaptat fiecarui eveniment in parte, fiind alcatuit cu profesionalism si originalitate de catre specialistii nostri in comunicare.

In rest, vom lasa faptele sa vorbeasca pentru noi.


Please follow and like us:
error

Lasă un răspuns