Trupa The Rolling Stones a susţinut luni seară primul concert – deşi neoficial – din turneul „No Filter 2021” la un eveniment privat din Massachusetts şi i-a adus un omagiu bateristului Charlie Watts, care a murit în urmă cu o lună la vârsta de 80 de ani.

Organizat de Robert Kraft, proprietarul New England Patriots, concertul restrâns a avut loc Gillette Stadium din Foxboro, potrivit Variety, şi a fost primul al grupului de la decesul lui Watts (24 august). Acesta a marcat şi debutul bateristului Steve Jordan cu trupa.

Stones a dedicat show-ul lui Watts, iar ulterior Mick Jagger a publicat pe Twitter o înregistrare video din timpul evenimentului în care ţine un discurs emoţionant.

„Acesta este primul show din turneul nostru din 2021, aşadar asta este, este proba. Trebuie să spun totuşi că la acest moment este o noapte emoţionantă pentru noi, pentru că este primul turneu în 59 de ani pe care îl facem fără dragul nostru Charlie Watts. Tuturor ne lipseşte atât de mult. Îi simţim lipsa ca trupă, ca prieten, pe scenă şi în afara ei”, a spus Jagger.

El a încheiat cu un toast: „Avem atât de multe amintiri cu Charlie şi sunt sigur că unii dintre voi care ne-aţi mai văzut aveţi amintiri cu Charlie. Şi sper că vă veţi aminti de el aşa cum o facem noi. Aşa că vrem să dedicăm acest show lui Charlie. Să bem în cinstea lui Charlie!”.

The Rolling Stones urmează să demareze oficial turneul american pe 26 septembrie. Miercuri seară va fi lansat şi videoclipul piesei „Living In The Heart Of Love”, inclusă pe noua versiune a albumului „Tattoo You”.

viewscnt

About Post Author

Lasă un răspuns