Pe data de 9 martie 2012 isi deschide portile The One Café & Club, un club nou pe harta cluburilor oradene dar si pe harta nationala si internationala, cu un nou concept, total diferit fata de celelalte cluburi din Oradea.

Clubul vrea sa readuca spiritul petrecerilor de altadata din orasul de pe Crisul Repede, avand un standard ridicat de calitate al locatiei si al viitoarelor evenimente astfel inscriindu-se in elita cluburilor de top din Romania, organizand petreceri cu artisti straini dar si romani, dorind sa satisfaca gusturile oricarui client care-i trece pragul.

 

 

 


 

 

 

Pentru petrecerea de inaugurare am pregatit multe surprize, concursuri, premii, iar din Ibiza l-am invitat pe Nima Gorji, artist foarte iubit in Romania ce credem noi ca numai are nevoie de nici o prezentare, astfel esti asteptat la marea petrecere Vineri, 09 Martie, incepand cu ora 22:00.

Seara va deschisa de baietii de la Dos Rayas: Alex P si Adrianho, un duo local ce au fost alesi sa fie rezidentii petrecerilor The One Café & Club Oradea , incepand cu orele 22:00.

 

Bilete in locatie: 20 Ron Baieti.

Fetele au intrarea gratuita la toate evenimentele sustinute in The One Café & Club Oradea.

Contact informatii si rezervari: 0751 290 290 – Anca Natea

Accesul se va face incepand cu ora 22.00.

Accesul persoanelor sub 18 ani este strict interzis!

Dress Code: Fastuos!

 

Sursa : www.supermuzica.net

Lasă un răspuns