The Motans lansează single-ul "August", mult așteptat de fanii artistului, împreună cu videoclip oficial.

    The Motans – August

    Piesa a fost compusă de Denis Roabeș și Alexandru Cotoi, iar producția Alex Cotoi și Stanislav Cojocari.

    Videoclipul piesei "August" a fost filmat în Chișinău de către BR Films – Roman Burlaca (regizor) și George Secrieru (DoP), aceeași echipă cu care lucrează Carla’s Dreams pentru videoclipurile lor.

    "Această piesă a fost ca un experiment pentru mine. Este pentru prima data când am abordat o altă modalitate de a compune.

    "August" este o piesă specială și mă bucur de ceea ce a ieșit.

    M-am dedicat 100% ei, cu tot sufletul și sper ca fiecare ascultător să se regăsească în ea", a spus Denis Roabeș (The Motans).

 
    Vedetele din România au putut asculta în premieră piesa "August" și au fost toți încântați de sound, de producția neașteptată, de concept, de versurile speciale: INNA, Antonia, Irina Rimes, Șatra B.E.N.Z, Nicoleta Nucă, Alina Eremia, precum și Sergiu, Andrei și Olix (Kiss FM), Greeg, Onuc și Sebastian Coțofană, George Zafiu (Europa Fm), Eugen Rusu (Radio România), Mihai Morar și Daniel Buzdugan (Radio ZU), Bari Laufer & Razvan Petre (Bucuresti FM), Ionut, Shurubel si Bogdan (Virgin Radio).

     Single-ul anterior "Weekend" în colaborare cu Delia s-a clasat pe locul 1 în România și are peste 15 milioane de vizualizări pe YouTube.

    The Motans feat. Delia – Weekend (Videoclip Oficial)

https://www.youtube.com/watch?v=CjxMLxxw938

    The Motans este Denis Roabes, un tanar din Republica Moldova de 27 de ani care a decis sa isi urmeze pasiunea de a compune muzica sub un pseudonim, in urma cu doar un an.

    "Muzica mă face să mă simt împlinit si ma ajuta sa transmit oamenilor din jur emoții și stări, zâmbete și speranțe, fiori sau pur și simplu o liniște în sufletul celor care o ascultă", a spus The Motans.

    Printre piesele deja lansate de The Motans, se numără "1000RPM", "Tu", "Jumătate stai", "Fifty Fifty", "42".

    Global Records este una dintre principalele case de discuri din Romania, reprezentand artisti de top precum INNA, Antonia, Lariss, Karmen, Nicoleta Nuca, Carla’s Dreams, Lucia, Mira, Lori, Yanka, Vanotek, Ivana, GJAN.

About Post Author

Lasă un răspuns