Vineri, 28 octombrie, in Jukebox Venue din Bucuresti, The Mono Jacks vor debuta si in format video in cadrul unui eveniment de lansare a primului lor video-clip concomitent cu noul single ‘WOMAN’. Invitatii lor pentru acest concert sunt trupele prietene ‘We Singing Colors’ si ‘Changing Skins’ ce vor performa live.

WE SINGING COLORS a pornit ca proiect solo al lui Andrei Hategan de la The Amsterdam caruia i s-a adaugat foarte repede si Raluca la voce, percutie si muzicuta. Cei doi vor lansa primul video-clip luna viitoare si au in plan o sesiune de inregistrari pentru a putea lansa EP-ul de debut. Pana in acest moment au atras atentia publicului Bucurestean dar si unor bloguri din intreaga lume, specializate pe curentul indie. Mai multe despre We Singing Colors puteti afla pe facebook.com/wesingingcolors

CHANGING SKINS a luat fiinta la sfarsitul anului 2010 ca un duo atunci cand Stefan (chitara, programming) si Horatiu (voce) au inceput sa lucreze la primele piese. Odata ce materialul a fost finalizat celor doi membrii fondatori li s-au alaturat Raluca (tobe) si Adi (bas). In prezent trupa pregateste o serie de aparitii live cat si un video-clip pentru piesa "Ain’t Worth It" care s-a bucurat de un real succes situandu-se pe primele locuri in topul Radio Guerrilla. Alte detalii despre Changing Skins sunt pe myspace.com/changingskins

Noul single The Mono Jacks "WOMAN”, va beneficia de un video-clip ce poarta semnatura celor de la Griffon & Swans Crew in regia si conceptul lui Vlad Fenesan si Barna Nemethi. Mai multe "imagini” veti avea ocazia sa vizionati in data de 28 octombrie la Jukebox Venue din Bucuresti, Str. Turturelelor 11, incepand cu ora 21:00 dar ca sa nu va lasam sa asteptati prea mult va dezvaluim un teaser mai jos.

In prezent, Doru Trascau (voce, chitara), Florin Vasile (chitara, voce), Alex Voicu (bass) si Dorian Cazacu (tobe) lucreaza la finalizarea noilor piese si la "cristalizarea” show-ului ce va avea loc pe 28 octombrie si care va contine si alte surprize. ‘WOMAN’ este primul single extras de pe urmatorul material al trupei, ce va fi lansat oficial la inceputul lunii decembrie.

Biletele pentru acest eveniment vor putea fi procurate exclusiv in ziua evenimentului de la locatie, incepand cu ora 19:00 si vor costa 15 Lei pentru cei care le achizitioneaza pana la ora 21:30 si 20 Lei pentru cele achizitionate dupa aceasta ora.

Citeste mai mult: The Mono Jacks lanseaza noul single alaturi de invitatii We Singing Colors si Changing Skins

Sursa: BestMusic

Lasă un răspuns