Happy Birtday!
SVEN VÄTH
SOLOMUN
SETH TROXLER
NEGRU
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
The Mission împlinește anul acesta 13 ani de activitate! Petrece alături de noi, sâmbătă, 26 octombrie 2013, la Sala Polivalentă din București. Fii pregatit să îi ai în fața ta, în premieră, la același pupitru pe trei dintre cei mai apreciați artiști ai momentului: Sven Väth, Solomun și Seth Troxler. Warm-up-ul va fi asigurat de Negru. Tot sâmbătă, legendarul Papa Sven își aniversează împreună cu tine cele “24 de primăveri x 2 +1 ”, așa că nu rata una dintre cele mai reușite petreceri ale acestui sezon.
O altă supriză a evenimentului o constituie prezența americanului Seth Troxler care nu a mai fost în Romania din anul 2010. DJ-ul ocupă, în prezent, locul I în Resident Advisor Poll: Top DJs of 2012 și este unul dintre cei mai în vogă artiști, el fiind inclus în toate line-up-urile festivalurilor dedicate muzicii electronice din lume, desfășurate în timpul anului acesta.
Un alt artist prezent în programul The Mission 13 Years Anniversary este germanul Solomun, fondatorul label-ului Dynamic Records. Solomun se bucură în prezent de un real succes în Pacha și Sankeys din Ibiza și revine în București după cinci luni de la ultima prestație.

BILETE REGULAR ÎN AVANS: până pe 4 octombrie 2013 40 RON, 50 RON până pe 26 octombrie 2013

BILETE VIP ÎN AVANS: 100 RON
-Online Național și Internațional – prin comandă la www.bilete.ro (livrare la domiciliu prin curierat pe întreg teritoriul României și e-Ticket pe plan internațional)

-Direct – Biletele sunt disponibile pe www.bilete.ro, în oficiile Poștei Române, în magazinele Inmedio semnalizate “Bilete.ro” și în magazinele Germanos. Lista completă a celor peste 720 de puncte de vânzare din rețeaua Bilete.ro de pe întreg cuprinsul țării poate fi accesată aici: http://www.bilete.ro/partners.asp.

– Alte puncte de vânzare: Entourage (Str. Eugen Carada nr. 5-7 Centrul Vechi), Metrou Unirii 1, Music Box (Str. Matei Basarab Nr. 16), Calea Griviței, Nr 143, parter, în incinta Hotel Ibis.

BILETE REGULAR LA INTRARE: 70 RON până în ora 00.00, 80 RON după ora 00.00

Pentru bilete VIP și rezervări vă rugăm sunați la: 
+40 722 399 228 & +40 722 937 972

ACCESUL PERSOANELOR SUB 18 ANI ESTE STRICT INTERZIS!
VA RECOMANDĂM SĂ AVEȚI UN ACT DE IDENTITATE PENTRU CONTROL.

Lasă un răspuns