Clubul The Gang, redeschis in luna octombrie in noua locatie din Centru Vechi, incepe anul 2013 in forta – cu mai mult dans la preturi mai mici!
 
Incepand de aceasta saptamana The Gang va functiona si ca bar / pub, adica portile se vor deschide mai devreme, incepand cu ora 20:00, de marti pana sambata inclusiv, iar meniul de bauturi se imbogateste, desi preturile acestuia scad, aliniindu-se astfel nevoilor publicului iubitor de muzica care vrea sa-si hraneasca pofta de distractie de la inceput de seara pana la rasarit de soare.
 
Marti – Shoot Yourself – un nou concept de petrecere dezvoltat in jurul shot-urilor la preturi scazute si a ofertei de "shoturi la metru", adica un metru de kamikaze la numai 60 de lei. Acest concept se va pastra in fiecare seara de marti a saptamanii.
 
Miercuri – Dance Dance Dance
 
Joi – Don’t Tell Your Boyfriend – seara dedicata fetelor, seara in care toate clientele care ne calca pragul beneficiaza de cocktail-uri gratuite dupa miezul noptii.
 
Vineri – Wild Girls – incepem weekend-ul urcand dansatoarele pe bar si oferim la orice sticla de vodka sau whisky inca una in plus din partea casei!
 
Sambata – Powered by Pro FM – in aceasta saptamana cu invitati speciali DJ-ii Pro FM Greeg si Marius Onuc.
 
______________________________
 
Rezervari: (+40) 733 975 277
Adresa: Str. Covaci Nr. 16 colt cu Str. Sepcari
 
 
Va asteptam la The Gang in Centru Vechi!

Lasă un răspuns