THE FRESH prezintă

NIGHTMARES ON WAX – DJ Set

Golan
Fouchat
Charlie boy the rabbit king

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Date: 31.05.2014
Doors Open: 22.00

Venue: Curtea UNArte
Venue address: Calea Griviței 28

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

The Fresh îl aduce la București pe George Evelyn, omul din spatele celebrei trupe Nightmares On Wax în cadrul evenimentului ”Ziua Porților Deschise” al Universității Naționale de Arte din București pe 31 Mai.

Curtea UNArte din Calea Griviței va fi locul de desfășurare al unei sesiuni de jazz, hip-hop, soul și nu în ultimul rând funk, țesut cu măiestrie de-a lungul timpului în seturile ce l-au consacrat pe George Evelyn de-a lungul unei cariere de peste două decenii. Aproape de lansarea unui nou album Nightmares on Wax – „N.O.W IS THE TIME”, George e încântat să revină la București pentru a lua parte la festivitățile celei mai importante instituții de arte frumoase.

”Ziua Porților Deschise” începe devreme, cu o serie de activități pe timp de zi ce includ workshop-uri și demonstrații din partea studenților ca arderea ceramicii, bijuterie, tehnici tradiționale în gravură și sculptură, prelucrarea metalului și a sticlei, prezentări de modă și scenografie, urmate de o serie de concerte la iarbă verde în curtea universității. Mai multe detalii despre activitățile de zi aici: https://www.facebook.com/events/1431935160395862

Începând cu ora 22:00 intrarea va costa 20 de lei și va rămâne gratuită pentru posesorii de carnet de student UNArte.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

NIGHTMARES ON WAX

http://soundcloud.com/nightmares-on-wax
http://www.facebook.com/nightmaresonwaxofficial

După 25 de ani de producție muzicală, Nightmares On Wax – cel mai longeviv artist al casei de discuri „Warp Records” – va lansa albumul „N.O.W IS THE TIME”, programat pentru luna iunie a acestui an.

George Evelyn, cel care a pus bazele Nightmares on Wax, cunoscut și sub pseudonimul DJ EASE, și-a început cariera muzicală în orașul britanic Leeds făcând parte dintr-o trupă de breakdance locală. Întâlnirea cu Kevin Harper, a.k.a Boy Wonder, pentru hitul "Dextrous" a dus la lansarea în 1991, sub marca „Warp Records”, a primului album Nightmares on Wax – ‘A word of science’, îmbinare de sunete electronice, beat-uri de hip hop și unde electro-funk.

Au scos pe piață primul album în 1999 ‘Carboot Soul’, scos la lumină de casa de producție americană ‘Matador’. În 2000, DJ Ease produce pentru grupul De La Soul o primă piesă nouă (Sound of N.O.W’) după mulți ani de tăcere ai pionerilor hip-hop-ului. Doi ani mai târziu, Evelyn scoate cel de-al patrulea LP (‘Mind elevation’). Urmează ‘In a Space Outta Sound’ în 2006, ‘Thought so..’ în 2008, și ‘Coming Home’ în 2009.

Albumele ulterioare au avut de asemenea un succes răsunător ”A Space Outta Sound”, cu piesa "You wish" s-a menținut o perioadă îndelungată printre favoritele afterparty-urilor; fiind prezentă în numeroase mixuri, compilații și seturi de club. Ultimul album scos pe piață, "Feelin ‘Good", a fost descris ca o experiență full HD, 360 de grade de Nightmares On Wax fără scurtături și compromisuri. Evelyn se pregătește acum să celebreze munca depusă de-a lungul anilor prin albumul „N.O.W IS THE TIME” și turneul ce-l va preceda. Paradoxal, singurul coșmar în această aventură audio este prezent doar cu numele. "Starea de bine este la un gând distanță", afirmă George, "sentimentul este tot ceea ce contează."

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

TICKETS / BILETE:

EN: Tickets will be made available at the entrance gate and the price will be 20 lei.

RO: Biletele vor fi disponibile doar la intrare la prețul de 20 de lei.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

PARTENER / PARTNER:

– ABSOLUT
http://www.facebook.com/ABSOLUTRomania

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

SPONSOR:

– GROLSCH
http://www.facebook.com/ExperimentalistRO

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

EN: ACCESS IS STRICTLY FORBIDDEN FOR PEOPLE UNDER 18!
RO: ACCESUL ESTE STRICT INTERZIS PERSOANELOR SUB 18 ANI!

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

EN: For partnerships, media accreditation and other information:
RO: Pentru acreditari de presa, parteneriate si alte informatii:

contact@thefresh.ro

Lasă un răspuns