Trupei The Cure i-a placut atat de tare concertul pe l-a sustinut in vara pe scena festivalului Bestival din Isle of Wight (Marea Britanie), incat a decis sa-l lanseze in intregime pe CD.

Albumul se va numi "The Cure – Bestival Live 2011" si va fi disponibil sub forma de dublu CD, dar si in format electronic, incepand cu data de 5 decembrie. Toate incasarile rezultate de pe urma acestui material vor fi donate fundatiei Isle of Wight Youth Trust.


CD 1

1. Plainsong
2. Open
3. Fascination Street
4. A Night Like This
5. The End Of The World
6. Lovesong
7. Just Like Heaven
8. The Only One
9. The Walk
10. Push
11. Friday I’m In Love
12. Inbetween Days
13. Play For Today
14. A Forest
15. Primary
16. Shake Dog Shake

CD 2

17. The Hungry Ghost
18. One Hundred Years
19. End
20. Disintegration
Encore 1:
21. Lullaby
22. The Lovecats
23. The Caterpillar
24. Close To Me
25. Hot Hot Hot!!!
26. Let’s Go To Bed
27. Why Can’t I Be You?
Encore 2:
28. Boys Don’t Cry
29. Jumping Someone Else’s Train
30. Grinding Halt
31. 10:15 Saturday Night
32. Killing Another

Sursa: BestMusic

Lasă un răspuns