Color Run 2021

 

Sâmbătă, 16 octombrie 2021 are loc cel mai colorat eveniment din Galați ” The Color Run Make Magic ”. Inscrie-te aici:

Galati

Primul pas e să crezi că e ceva… MAGIC! Apoi totul va veni de la sine. Mii de pași, mii de inimi care bat la unison, mii de moduri de a vedea și de a simți în culori.
La The Color Run Make Magic 2021, te vei lăsa purtat de magie prin tone de pudră colorată, cu un kit de participare pe măsură!

Elementele din kit au un design diferit, pentru o ținută de alergător într-un tărâm magic, plin de culoare și fericire, unde unicornii sunt reali și toate visele capătă contur.

 

În 2021 se sărbătoresc 7 ani de la primul eveniment The Color Run în România. Până acum, în cele 37 de evenimente, peste 150.000 de participanți au luat parte la cea mai colorată cursă de alergare.

Participarea la evenimentele din 2021 impune respectarea măsurilor pandemice din data fiecărui eveniment.

Istoria Color Run

Cunoscută și drept ”Happiest 5k on the Planet” – este o cursă euforică în culori, care celebrează sănătatea, bucuria și originalitatea.

Axată mai puțin pe timpii de alergare și mai mult pe distracția nebună, The Color Run este o cursa necronometrată de 5 kilometri, în cadrul căreia mii de participanți sunt vopsiți din cap până-n picioare în diverse culori, la finalul fiecărui kilometru parcurs.

Evenimentul a debutat în 2011, în Statele Unite ale Americii, și în 2014, în România!

Regulile distracției sunt:
  1. Începi cursa în haine albe;
  2. Finish-ul te găsește colorat!
    Tot ce trebuie să facă participanții este să respecte aceste două reguli simple, pentru a se distra cât mai bine.

Distracția continuă și după încheierea cursei, cu o zona de eveniment unde se va folosi din nou pudra colorată din belșug, pentru o explozie de fericire și experiențe memorabile, fără a mai pune la socoteală milioanele de combinații de culori intense.

Pentru mai multe informații intră pe site-ul evenimentului sau pe pagina de facebook.

About Post Author

Lasă un răspuns