Robert Iger, directorul general al grupului Disney, a anunţat marţi că filmul "Răzbunătorii/ The Avengers", lansat la sfârşitul lunii aprilie, va avea o continuare pe marile ecrane şi va sta la baza unui serial TV cu super-eroii creaţi de Marvel Studios, ce va fi difuzat de postul ABC.
 "Marvel a semnat un contract exclusiv cu Joss Whedon, care va scrie şi regiza «Avengers 2» şi va contribui la realizarea pentru postul ABC a unui serial TV bazat pe personajele Marvel", a declarat Robert Iger într-o teleconferinţă, cu ocazia publicării rezultatelor trimestriale ale grupului Disney.

Lungmetrajul "The Avengers", care i-a adus pe marile ecrane pe super-eroii Iron Man (Robert Downey Jr.), Hulk (Mark Ruffalo), Văduva Neagră (Scarlett Johansson), Captain America (Chris Evans) şi Thor (Chris Hemsworth), a fost lansat la sfârşitul lunii aprilie.

Joss Whedon a scris scenariul şi a asigurat regia acestui film, care, la sfârşitul lunii iunie obţinuse deja încasări de peste 1,4 miliarde de dolari, reuşind să reducă pagubele suferite de Disney odată cu eşecul filmului "John Carter", lansat la începutul anului şi care a generat pierderi de 200 de milioane de dolari.

Printre celelalte filme cu personaje create de grupul Marvel, Robert Iger a anunţat lansarea unui nou lungmetraj din franciza "Iron Man", pe 3 mai 2013, a unui nou opus din franciza "Thor", intitulat "The Dark World", în noiembrie 2013, şi a unui nou proiect cinematografic din seria "Captain America", ce va ajunge pe marile ecrane în aprilie 2014.

 

 

Sursa : www.mediafax.roLasă un răspuns