“Ne-am propus să scoatem pe piață un nou album anul care vine”, a declarat, marți, pentru Guerrilive, solistul The Amsterdams, Andrei Hațegan, imediat după ce trupa a susținut un mini-concert, în variantă acustica, în studiourile Radio Guerrilla.

 

Hategan a mai spus ca s-a vorbit deja cu reprezentanții a trei studiouri din străinătate: două din Londra și unul din Berlin. Deocamdată, cei 4 The Amsterdams nu au stabilit și cum se va numi următorul album, dar au în lucru trei variante.

 

Despre The Amsterdams: www.facebook.com/theamsterdams

 

Despre Guerrilive: www.facebook.com/Guerrilive

GuerriLIVE înseamnă concerte susținute de trupele noului val din muzică românească, găzduite și transmise în direct din Studiourile Radio Guerrilla.
Maestru de ceremonii : Bogdan Șerban

 

Șapte trupe au fost programate să cânte, de-a lungul zilei de marți, 29 noiembrie 2011, în direct din studiourile Radio Guerrilla. Pentru că marți, 29 noiembrie 2011, Radio Guerrilla – www.radioguerrilla.ro  – sărbătorește 7 ani de la lansare. Până la această oră, prin studio au trecut cei de la Travka, Robin and the Backstabbers, The Mono Jacks & The Amsterdams.

Toate concertele sunt transmise VIDEO LIVE (imagine și sunet) pe pagina oficială Facebook Radio Guerrilla: www.facebook.com/radio.guerrilla

 

Urmează:

16:30 – Electric Fence: www.facebook.com/electricfenceculture

 

18:30 – OCS: www.facebook.com/pages/Omul-cu-sobolani/171884498516

 

20:00 – Toulouse Lautrec: www.facebook.com/pages/Toulouse-Lautrec/275500169642
 

 

 

Lasă un răspuns