 Telekom este sponsorul principal al concertelor pe care Andrea Bocelli le va sustine în România în cadrul turneului “Andrea Bocelli World Tour 2017”: Bucuresti – 22 iunie si Cluj-Napoca – 25 iunie;

     Începând de astăzi clientii Telekom Romania pot achizitiona bilete la concert la preturi speciale, în magazinele Germanos, precum si online pe andreabocelli.telekom.ro.

    Telekom continuă anul acesta seria de evenimente muzicale de excepie si prezintă Andrea Bocelli World Tour 2017 în România.

    Publicul din România va avea, astfel, ocazia de a-l revedea pe legendarul tenor Andrea Bocelli în cele două concerte extraordinare pe care acesta le va sustine la Bucuresti, Piata Constitutiei – 22 iunie, respectiv la Cluj-Napoca, pe Cluj Arena – 25 iunie.

    Andrea Bocelli a fost imaginea campaniei internationale Telekom derulate în vara anului trecut în 12 tări, vorbind cu sensibilitate despre apropierea dintre oameni si legătura permanentă cu lucrurile cele mai importante din viată, pe care reteaua Telekom le oferă.

    Publicul din România a împărtăsit emotia campaniei de comunicare, astfel că parteneriatul din acest an este o continuare firească a povestii brandului Telekom.

    „Spectacolele lui Andrea Bocelli au emotionat si încântat multe generatii de-a lungul timpului si au devenit un reper pentru experienta magică pe care reusesc să o transmită publicului din întreaga lume.

    Brandul Telekom vorbeste despre experientele deosebite împărtăsite cu prietenii si cu cei dragi, despre emoție, energie si timp de calitate petrecut împreună.

    De aceea, ne bucurăm să putem oferi publicului din România un nou eveniment memorabil si, cu siguranţă, o experienţă care merită să fie împărtăşită.

    În acelasi timp, ne bucurăm să oferim clientilor Telekom mai multe avantaje, printre care posibilitatea de a achizitiona bilete la concert la preturi speciale”, a spus Frantisek Mala, Chief Commercial Officer, Segmentul Rezidenţial, Telekom Romania.

    Începând de astăzi, clientii Telekom Romania pot achizitiona bilete la concert la prețuri speciale, în magazinele Germanos, precum si online pe andreabocelli.telekom.ro.

    Fanii artistului au la dispozitie 6 categorii de bilete – Magenta 5, Magenta 4, Magenta 3, Magenta 2, Magenta 1 si Magenta VIP, cu preturi cuprinse între 250 si 950 lei pentru concertul din București, respectiv 145 si 675 lei pentru concertul de la Cluj.

    Spectacolul pregătit de Andrea Bocelli va cuprinde atât repertoriul său de operă, cât şi interpretări unice ale celor mai îndrăgite hituri ale sale.

    Prima parte a concertului va cuprinde arii de operă cunoscute, în lumina vocii unice a lui Andrea Bocelli. În cea de-a doua parte, tenorul va prezenta publicului român cântece noi de pe ultimele albume ale sale: „Cinema” şi „Romanza – A 20-a Ediţie Aniversară”.

    Turneul „Andrea Bocelli World Tour 2017” a început pe 11 februarie şi va include peste 18 ţări. Bucureşti si Cluj-Napoca se adaugă pe lista altor oraşe incluse în turneu, cum ar fi Atlanta, Miami, Oslo, Copenhaga, Stockholm, Lisabona, Helsinki, Graz, Linz, Kiev, Amsterdam, Bratislava, Budapesta.

    Pentru publicul larg biletele la preturi standard sunt disponibile în reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro.

    Concertele Andrea Bocelli de la Bucuresti si Cluj-Napoca sunt organizate de Quantum Media.

About Post Author

Lasă un răspuns