În minunata oglindă a poveştilor lumea capătă valenţe magice şi orice devine posibil. Iar cele mai minunate poveşti se trăiesc cu sufletul, împreună. Aşa că poveştile de la “Gulliver” rămân aproape, chiar daca pentru moment doar în mediul online.

De mână cu tine la Teatrul GULLIVER

❣️Hai și tu să te bucuri de emoţia descoperirii ÎMPREUNĂ a lumii!🌈Pentru că "De mână cu tine" totul e fascinant, joaca mai captivantă, umbrele capată forme nebănuite și culorile devin motive de exaz și încântare. Prinde imaginația la joacă "De mână cu tine" și lasă-te fascinat de un spectacol tonic, încărcat de culoare, sunet și candoare.🎈Spectacolul "De mână cu tine" poate fi urmărit duminică, 24 mai, pe pagina de Facebook Teatrul de Papusi Gulliver Galati, în intervalul 10:30 – 12:30.

Geplaatst door Teatrul de Papusi Gulliver Galati op Vrijdag 22 mei 2020

Teatrul “Gulliver” continuă minunata incursiune în tărâmul copilăriei şi colorează cu preaplin de joacă şi imaginaţie fiecare nouă zi.

Prietenii de la Teatrul “Gulliver” au pregătit noi poveşti alături de personajele preferate, surprize magice, dar şi activităţi de joacă şi creaţie. Prinde şi tu ritmul magic de poveste în această nouă săptămână la Teatrul “Gulliver”:

-Luni – ora 20:00 – Căsuţa cu poveşti şi Magicianul Aureliano

-Marţi – ora 20:00 – Căsuţa cu poveşti şi Magicianul Aureliano

-Miercuri – ora 20:00 – Căsuţa cu poveşti şi Magicianul Aureliano

-Joi – ora 20:00 – Căsuţa cu poveşti şi Magicianul Aureliano

-Vineri – ora 18:00 – spectacolul “Păcală”

-Sâmbătă – ora 10:30 – Atelier de Creaţie

-Duminică – ora 10:30 – spectacolul “Frumoasa şi Bestia”

Toate activităţile Teatrului “Gulliver” sunt disponibile în mod gratuit şi pot fi accesate pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/TeatrulGulliver/

About Post Author

Lasă un răspuns