Târgul de Crăciun din Sibiu, organizat în perioada 26 noiembrie – 2 ianuarie, cu restricţii impuse de pandemie: Accesul se va face pe baza certificatului verde, fiind acceptate cel mult 2.500 de persoane

 

Târgul de Crăciun din Sibiu va fi organizat în perioada 26 noiembrie – 2 ianuarie, cu restricţii impuse de pandemie. Astfel, numărul căsuţelor va fi redus, iar accesul publicului se va face pe baza certificatului verde, fiind acceptate cel mult 2.500 de persoane.

”E oficial! Anul acesta magia Crăciunului revine în Piaţa Mare, în perioada 26 noiembrie – 2 ianuarie! Vom avea o ediţie adaptată noilor condiţii de siguranţă, astfel încât să ne putem bucura pe deplin de Sărbători”, au anunţat, joi, organizatorii Târgului de Crăciun din Sibiu.

Aceştia precizează că au pregătit măsuri în concordanţă cu condiţiile actuale impuse de pandemie.

Astfel, va fi delimitat perimetrul pentru a putea gestiona accesul participanţilor, va fi limitat numărul de persoane prezente simultan în Târg şi vor fi extinse spaţiile libere, astfel încât să nu se creeze aglomeraţie.

De asemenea, intrarea se va face pe baza certificatului verde.

Organizatorii au precizat că vor fi cel mult 80 de căsuţe, faţă de 120 cât erau în anii trecuţi, şi se va permite accesul pentru cel mult 2.500 de persoane odată, deşi spaţiul ar permite de trei ori mai mult.

”Şi în această ediţie ne vom bucura de roata panoramică, de proiecţiile din Piaţa Mare şi de patinoar. Abia aşteptăm reîntâlnirea cu sibienii şi cu cei care vizitează oraşul, pentru a reporni împreună Crăciunul”, au mai transmis organizatori.

Căsuţa lui Moş Crăciun se va deschide în cursul zilei de vineri, 12 noiembrie, iar până în 21 noiembrie va fi centru de vaccinare.

Anul trecut Târgul de Crăciun a fost anulat din cauza pandemiei.

About Post Author

Lasă un răspuns