Pe 28 octombrie, de la orele 22:30, celebra formatie britanica de muzica rock T-Rex va concerta din nou pe scena Hard Rock Cafe.

   T-Rex este una dintre cele mai influente formatii din muzica rock, intemeietoare a curentului glam-rock.

      Piesele formatiei au fost preluat in repertoriu de alti mari artisti ai scenei rock care s-au declarat influentati de muzica britanicilor.

      Condusi de celebrul chitarist Marc Bolan, T-Rex au lansat piese de aur din galeria muzicii rock: „Children of the Revolution”, „20th Century Boy”, „Ride a White Swan”, „Truck on Tyke” sau „New York City”, pentru a numi doar cateva dintre piesele care au devenit cunoscute in intreaga lume.

      Paul Fenton, bateristul formatiei si cel mai vechi component T-Rex, este nerabdator sa revina in Romania: „Pastrez amintiri foarte frumoase de la precedentele noastre concerte sustinute in Romania.

       Am intalnit un public foarte frumos care sa stie sa se distreze si care a cantat alaturi de noi pe toata durata concertului.

      Este o mare bucurie pentru mine si pentru colegii mei sa revenim la Bucuresti si promitem sa va oferim un spectacol de neuitat.”

         Muzica T-Rex este definitorie pentru aparitia si consacrarea unor formatii ca Def Leppard, Motley Crue, Cinderella sau Guns N’Roses, iar iubitorii muzicii rock nu au voie sa rateze intalnirea cu una dintre cele mai importante formatii rock din toate timpurile.

    Pentru acest eveniment sunt disponibile urmatoarele categorii de bilete:

Categoria a II-a 60 lei – loc in fata scenei in picioare;

Categoria a I-a 90 lei – loc la masa;

Meet and greet – 250 lei – intalnire cu membrii formatiei, poza si afisul concertului semnat.

      Biletele sunt disponibile in retelele www.eventim.ro si www.iabilet.ro si la Hard Rock Cafe.

 Organizator: Kompas Events

Mai multe informatii despre evenimentele organizate de Kompas Events puteti gasi pe:

www.kompasevents.ro /// www.facebook.com/kompasevents https://www.youtube.com/watch?v=kKTc4Nk5bsw

About Post Author

Lasă un răspuns