Cea de-a 19-a ediÅ£ie a Sziget Festival vine anul acesta cu experienÅ£e noi pentru iubitorii de muzică bună. Deja popular în toată Europa, evenimentul din Budapesta ia amploare în 2011 prin diversitate ÅŸi inovaÅ£ie: scene noi, mai multe genuri muzicale ÅŸi trenduri apărute recent. În plus, nume ca Dizee Rascal, The Chemical Brothers, Gotan Project ÅŸi Motörhead se regăsesc pe line-up-ul festivalului care promite 5 zile de neuitat.

 

De pe 10 pe 15 august 2011, participanÅ£ii la Szigest Festival se vor bucura de un adevărat maraton de muzică bună care se va desfăşura pe 6 scene, fiecare având un specific diferit. Europe Stage va fi cu siguranţă una dintre atracÅ£iile de anul acesta. Scena nou înfiinÅ£ată va găzdui pentru prima oară trupe necunoscute la nivel internaÅ£ional, însă cu un mare succes în ţările de provenienţă. Söhne Mannheims, Triggerfinger ÅŸi Verdena sunt primele nume care îÅŸi vor face apariÅ£ia pe Europe Stage. De asemenea, va exista o scenă amenajată special pentru amatorii de Metal, unde vor cânta Judas Priest ÅŸi Sonata Arctica.

 

Pentru cei care iubesc muzica Pop-Rock, pe scena principală vor urca Flogging Molly, Pulp, Interpol, The National ÅŸi alte trupe de aceeaÅŸi talie. Ca de obicei, scena World Music va aduce în prim plan artiÅŸti care au generat revelaÅ£ii în lumea muzicii. Câteva dintre numele aflate pe listă sunt Goran Bregovic Wedding And Funeral Band, Gotan Project, Ojos de Brujo ÅŸi Eliades Ochoa. Atmosfera de petrecere va fi ÅŸi ea la fel de vie ca la celelalte categorii deoarece Crystal Castles ÅŸi Hadouken! îÅŸi vor delecta fanii cu un sound unic la Party Arena. Nu trebuie uitată nici scena A38-WAN2 unde trupe ca Marina and the Diamonds ÅŸi Hurts îÅŸi vor încanta publicul prin originalitate.

 

O altă veste bună pentru cei care deja plănuiesc să ia parte la eveniment este faptul că preÅ£urile biletelor rămân aceleaÅŸi din 2010. Astfel, biletele pentru 5 zile cu campare inclusă vor costa 170 euro, iar cele fără campare inclusă, 140 euro, dacă vor fi achiziÅ£ionate până pe 30 aprilie. Începand cu 1 mai, la aceste sume se vor mai adăuga 30 de euro. De asemenea, cei care doresc să participe la o singură zi de festival, pot opta pentru biletele de 45 de euro.


Lasă un răspuns