Peste Ocean se fac ultimele pregătiri pentru cel mai important eveniment sportiv al anului, Super Bowl.

Finala campionatului de fotbal american are loc sâmbătă noapte și toate privirile se îndreaptă către Miami, unde este organizată competiția.

Cei care nu au reuşit să pună mâna pe un bilet sunt cu ochii pe casele de pariuri. Au un prim pont de la un pui de hipopotam, care a ales deja echipa câştigătoare.

A devenit o tradiţie ca înaintea Super Bowl-ului un animal să prezică marea campioană. Numai că de această dată lucrurile nu au decurs tocmai ca la carte.

Chiar dacă la prima vedere hipopotamul părea că nu prea i-a priit micul dejun, a fost atras mai mult de culorile echipei Kansas City Chiefs. Spre deosebire de cele ale adversarilor de la San Francisco 49′rs. Acum rămâne de văzut dacă, în felul acesta, a indicat corect câștigătorul.

Dar Super Bowl nu e doar despre fotbalul american. De-a lungul anilor şi pauzele de publicitate din timpul meciului s-au transformat într-un spectacol. Anul acesta, de exemplu, cine va urmări marea finală ar putea crede că a nimerit din greşeală la cinema, atât de multe vedete vor apărea în reclamele din timpul Super Bowl.

Difuzarea unei reclame la Super Bowl costă peste 5 milioane de dolari. O sumă impresionantă au cheltuit şi autorităţile din Miami pentru ca evenimentul să decurgă şnur. Mai exact, 20 de milioane de dolari pentru securitate şi infrastructură. Dar sunt convinşi că îşi vor recupera investiţia de pe urma turiştilor care au asaltat deja oraşul.

Felipe Angulo, NFL Host Committee: „Poţi vedea oameni gata să cheltuie mulţi bani şi să beneficieze de tot ce avem aici. De exemplu, pentru o cameră de hotel, o persoană care a venit special pentru Super Bowl va plăti în jur de 1.000 de dolari pe zi.”

Mult-aşteptatul concert din timpul pauzei de la Super Bowl le va avea în centrul atenţiei pe Shakira şi Jennifer Lopez, care vor cânta pentru prima dată împreună.

sursa: pro tv

About Post Author

Lasă un răspuns