Supe creme, salate din baby spanac și semințe, smoothie-uri și pește alb se află printre preferințele culinare ale cântăreței americane Beth Hart, care va concerta vineri seară la Sala Palatului din București.

    "Deși a recunoscut că este o gurmandă, care va gusta din toate preparatele specifice gastronomiei românești, Beth Hart a cerut organizatorilor să-i pună la dispoziție multe legume, verdețuri și semințe pentru a-și prepara smoothie-uri energizante.

    Echipa cântăreței și-a adus chiar și un blender ultraperformant pentru a prepara mai ușor aceste gustări", se arată într-un comunicat remis AGERPRES.

    Beth Hart se află în mijlocul unui turneu mondial de promovare a ultimului său album — "Better Than Home", dar în același timp pregătește alte lansări de albume și are colaborări cu unii dintre cei mai apreciați cântăreți ai momentului.

    Joi, în singura sa zi liberă înainte de concertul de la București, Beth Hart a lucrat pentru un proiect în care se află alături de Joe Bonamassa și care va fi lansat în luna august, precizează comunicatul.

    Artista nu a dezvăluit ce anume pregătește pentru show-ul de la Sala Palatului, dar publicul bucureștean va putea asculta cele mai cunoscute hituri ale lui Beth Hart, susțin organizatorii.

    Ultimele bilete la concertul Beth Hart de la Sala Palatului, de la ora 20,00, pot fi achiziționate de pe Eventim: http://www.eventim.ro/ro/bilete/beth-hart-bucuresti-sala-palatului-882096/performance.html    sau de la Casa de Bilete a Salii Palatului.

About Post Author

Lasă un răspuns