Sunwaves 13 anunta primul nume ce va veni anul acesta. Richie Hawtin va urca pe scena in data de 4 Mai.

Festivalul Sunwaves a ajuns la editia cu numarul 13 si isi va deschide portile in data de 3 – 5 Mai 2013, incepand cu ora 22.30 pe plaja din Mamaia.

Richie Hawtin a facut atmosfera si anul trecut, in August, la Sunwaves 12 iar anul acesta va fi din nou unul dintre headlinerii festivalului.

Mai mult de 20 de ani de activitate, un fenomen in sine, Richie Hawtin este unul dintre personajele despre care poti spune atat de multe, incat biografia ar ajunge roman. De peste 10 ani motorul principal din spatele label-ului Minus, a luat parte impreuna cu Ricardo Villalobos, Luciano, Zip Thomas Melchior, Carl Craig, Dandy Jack si altii, la proiectul Narod Niki, intalniri ocazionale de jam session-uri live, de pe laptop. A semnat productia ‘9.20’, pentru ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de iarna, in 2006, iar un an mai tarziu, revista Slices a lansat o serie de documentare sub numele ‘Pioneers of electronic music’, clasandu-l pe Hawtin in varf.

In aceeasi seara cu Richie Hawtin, Marc Antona va urca si el pe scena aducand cu el sound-ul din Ibiza cu trasaturile sale iberice.

In anul 2011 Marc Antona a parasit grupul Cadenza dedicandu-se complet proiectului Dissonant, in acelasi an lansand si albumul “Rules of Madness”.

Printre cluburile unde acesta a pus muzica se numara: Fabric (Londra), Panorama Bar, Watergate, Week-end (Berlin), Space, Pacha (Ibiza), Rex (Paris), Goa (Roma), Barraca (Valencia), Goa @ Fabrik (Madrid), D-Edge (Sao Paulo), Street Parade (Zürich), Circo Loco (Londra, Lausanne).

Se spune ca muzica lui este dovada ca muzica techno poate fi si senzuala.

Lasă un răspuns