There’s no party like an after party!
After the lights go off on the main stage, come and party with David August until the break of dawn.

David August (născut în Hamburg, cu numele real David Nattkemper) este un producător de muzică germano-italian și DJ pe scena muzicii electronice. În prezent locuiește la Berlin, unde studiază ca inginer de sunet.

Prima sa introducere la muzică a fost dată la vârsta de cinci ani luand lecții de pian. La vârsta de 16 ani, s-a dedicat muzicii electronice, iar la vârsta de 17 ani a urmat prima sa lansare cu un remix pentru Oliver Koletzki.

Piesa ” Epikur” a devenit una dintre cele mai populare melodii din 2014.

În același an a urmat un nou debut în Boiler Room. La sfârșitul anului 2014, David August era clasat pe locul # 4 din cele mai bune acte live din 2014 conform topului anual, Resident Advisor’s.

Cea de-a noua ediție a unuia dintre cele mai vechi festivaluri din România, Summer Well, se întâmplă între 10 și 11 august 2019, tot pe Domeniul Știrbey de la Buftea!

Dintre marile nume care vor fi pe scenă, avem deja anunțate pe afiș:

– The 1975
– Pale Waves
– Tender
– The National
– Maribou State
– Black Honey

Pale Waves și Tender vor fi pentru prima dată în România, deci ai un motiv în plus să vii la Summer Well, iar The 1975 revin în festival după 5 ani de la prima apariție pe scena de pe Domeniul Știrbey!

Biletele cu acces general includ și accesul gratuit la Night Picnic-ul de pe 9 august 2019.

Dacă ai curiozitatea să vezi cum a fost la ediția de anul trecut, dă play clipului de mai jos:

Now hit that buy button! See you at the festival!

Pret bilet :

Acces General – 295 lei
Summer Well – Ziua 1 – 175 lei
Summer Well – Ziua 2 – 175 lei

Prin cumpararea unui bilet de pe site-ul Bilete.ro, participantul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la spectacol, precum si Temenii si Conditiile site-ului Bilete.ro

Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la spectacol, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet, indiferent de varsta. (Mai putin cazurile unde este specificata gratuitate in limita de varsta)

Va rugam sa respectati orele de acces in sala de spectacol inscriptionate pe bilet, pentru a evita aglomerarea pe caile de acces sau deranjarea celorlalti spectatori dupa inceprea spectacolului.

Alege eBilet si ajuta mediul inconjurator. Printeaza eBiletul acasa si vino cu el la eveniment. Odata ce ai plasat si ai achitat comanda cu livrare prin eBilet, vei primi eBiletul in format electronic pe e-mail.
Biletele s-au pus in vanzare pe www.bilete.ro, în oficiile Postei Romane, in Magazinele Inmedio&Relay semnalizate Bilete.ro si în magazinele Germanos-Telekom.
Lista casieriilor Bilete.ro de la care se pot achizitiona biletele se poate verifica aici: Lista casieriilor Bilete.ro
Lista magazinelor Inmedio semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Inmedio&Relay
Lista magazinelor Germanos de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Germanos-Telekom
Lista Oficiilor Postale semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista Oficiilor Postale 
INFORMATII BILETE – call center 021.311.93.23 ( numar cu tarif normal) sau e-mail office@bilete.ro.

About Post Author

Lasă un răspuns