Michi si Dobrica au inceput proiectul Suie Paparude in toamna lui 1993, atunci cand trupa avea 5 membri si un sound new wave. Fast forward 20 de ani mai tarziu si dam peste una dintre cele mai influente trupe din perioada postdecembrista, cu numai putin de 7 albume la activ, o gramada de aparitii la festivalurile mari din tara si din Europa si o tona de premii. In toti acesti aproape 20 de ani de activitate, Suie Paparude a reusit sa stranga influente muzicale din cele mai diferite colturi si sa le transpuna in cadrul mioritic electro-industrial cu ajutorul unor nume maricele pe scena electronica romaneasca: DJ Vasile, Junkyard, Niki4 sau Bean (actualul solist al trupei). Cele 7 albume sunt dovada cea mai vie a creativitatii Suie Paparude, atat de diferite intre ele dar cu cateva puncte comune pe care le puteti descoperi singuri.

 

 

Marika este unul dintre DJii cu cele mai vechi state in spatele pupitrului. Si-a inceput cariera in muzica electronica in anii ’90 (cu siguranta va mai aduceti aminte de proiectul Fire In Water).Selectro, propriul brand de petreceri si emisiune radio, a castigat recunoasterea in 2011 cand a fost ales ca fiind cel mai bun concept de petreceri din Romania.

 

 

Proiectul Silent Strike rezoneaza cu multe nume mari din industria muzicala romaneasca si nu numai: a colaborat cu Maria Radu, Deliric, Kazi Ploae, Norzeatic, brazda lui novac, Subcarpati, Electric Brother sau DJ Vasile, a lansat 5 albume si a impartit scena cu Faithless, Amon Tobin, Saul Williams, Bonobo, Venetian Snares, Recoil, Jazzanova, Kode9, Dj Food, Robot Koch and Mr. Meeble.Proiectul Silent Strike rezoneaza cu multe nume mari din industria muzicala romaneasca si nu numai: a colaborat cu Maria Radu, Deliric, Kazi Ploae, Norzeatic, brazda lui novac, Subcarpati, Electric Brother sau DJ Vasile, a lansat 5 albume si a impartit scena cu Faithless, Amon Tobin, Saul Williams, Bonobo, Venetian Snares, Recoil, Jazzanova, Kode9, Dj Food, Robot Koch and Mr. Meeble.

Lasă un răspuns