THE MISSION DANCE WEEKEND // EDITION 0.4 


5 – 6 AUGUST 2011 // PLAJA HANUL PIRATILOR NAVODARI


Suie Paparude – Interviu The Mission


Echipa The Mission a schimbat cateva cuvinte cu Michi, unul dintre cei doi muzicieni cunoscuti de mult peste o decada sub numele Suie Paparude despre cultura muzicii electronice, despre schimbari, despre ieri, astazi si maine.1. The Mission: Ati avut o serie de concerte in afara tarii in ultima perioada, care este diferenta dintre publicul de aici si cel de acolo?


Michi / Suie Paparude: Nici una, in mare. Muzica este un lucru universal. Poate ca publicul din afara tarii este un pic mai dezghetat din cauza culturii de concert usor mai dezvoltate decat la noi. Insa, noi venim tare din urma si parca suntem si un pic mai fresh.


2. The Mission: Ce factori primeaza atunci cand alegeti un single?


Michi / Suie Paparude: Am un feeling care, de cele mai multe ori, nu m-a inselat. Cand termin o piesa, o ascult dupa ce am tras vocile si este aproape gata. In acel moment se declanseaza, cumva, un mecanism pe baza de intuitie iar asta a dat roade in marea majoritate a cazurilor. De asemenea, si reactia publicului nostru are un rol important in astfel de decizii, in special atunci cand cantam, atat noi cat si prietenii nostri, piesa live pentru prima data.3. The Mission: Trupa a fost in vreun fel afectata de schimbarile dese de componenta?


Michi / Suie Paparude: In niciun fel. Suie Paparude exista deja de 18 ani si cel mai probabil va mai exista pentru cel putin inca 18. La noi este vorba despre muzica, totul se invarte in jurul muzicii, nu a imaginii. Faptul ca am rezistat schimbarilor de componenta arata in primul rand ca publicul iubeste mai mult muzica Suie Paparude decat pe X om sau Y om si ca publicul Suie Paparude este cunoscator si stie care este treaba cu noi.

 

4. The Mission: Sunteti din zona underground si totusi v-ati ocupat locul si in mainstream, cu multa vreme in urma. Cum va explicati asta?


Michi / Suie Paparude: Si underground” si mainstream” sunt cuvinte prea pompoase pentru noi. Noi facem muzica si atat. Ne-am conturat un stil al nostru si suntem mandri de el, ca suntem cei mai underground din mainstream sau cei mai mainstream din underground, fiecare este liber sa interpreteze asta. Luand la socoteala difuzarile de la posturile de radio suntem in underground cu totul, dar asta nu ne deranjeaza atata timp cat umplem sali de concerte si fara ajutorul radiourilor comerciale si, in plus, ne promovam singuri pe internet. Sa fie toti sanatosi cu formatiile lor, noi suntem cu a noastra.

 


5. The Mission: Care este cea mai mare diferenta dintre publicul romanesc din 1993 si cel de acum?


Michi / Suie Paparude: Absolut niciuna, poate doar de look. Publicul din ‘90 a fost norocos sa asiste la procesul de aparitie a unor stiluri muzicale, de la grunge la drum’n’bass. Cel de astazi, insa, este foarte norocos pentru ca are sansa de a vedea si asculta live foarte multi artisti din strainatate.


6. The Mission: Care este piesa ta/voastra preferata Suie Paparude?


Michi / Suie Paparude: Fiecare are piesa sa preferata: a mea, invariabil, este cea mai recent facuta, iar in ultima vreme este Moartea Boxelor, piesa a carei videoclip este gata.


7. The Mission: Pe care dintre artistii alaturi de care veti urca pe scena The Mission Dance Weekend iti doresti cel mai mult sa il intalnesti?


Michi / Suie Paparude: Pe colegii de formatie, Dobrica si Bean. Cu ei vreau sa ma intalnesc si sa iasa un concert foarte bun.


▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬


Suie Paparude web:

http://SuiePaparude.ro 

http://Myspace.com/SuiePaparude 

Corrupt Dream web:

http://Vimeo.com/CorruptDream 

http://Myspace.com/CorruptDream

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬


Trupa Suie Paparude va concerta live la The Mission Dance Weekend pe parcursul Day 2, sambata, 6 august, pe scena pe care vor mai urca nume ca Moby live, Dubfire, ROA – Rise Of Artificial live, The Model, OK Corral si Greeg. In formula noua de live a lui Dobrica si Michi (aka Suie Paparude) se afla pe scena atat noul solist, Bean, cat si Vlad Poparlan, numele din spatele proiectului vizual interactiv Corrupt Dream. La The Mission Dance Weekend Day 1, vineri, 5 august, invitatii sunt Paul Van Dyk, Above & Beyond, Ferry Corsten, Gabriel & Dresden si Snatt & Vix feat. Alexandra Badoi. The Mission Dance Weekend – editia 0.4 – va avea loc pe 5 si 6 august pe plaja Hanul Piratilor din Navodari, la Malul Marii Negre.

 

Pentru mai multe informatii va recomandam website-urile noastre oficiale:

http://TheMission.ro | http://Facebook.com/TheMissionRo | http://twitter.com/TheMissionRo

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

 


THE MISSION DANCE WEEKEND // EDITION 0.4 

5 – 6 AUGUST 2011 // PLAJA HANUL PIRATILOR – NAVODARI


TMDW DAY 1 – 5th of August – 20:00

PAUL VAN DYK 

ABOVE & BEYOND 

FERRY CORSTEN 

GABRIEL & DRESDEN 

SNATT & VIX feat. Alexandra Badoi 


TMDW DAY 2 – 6th of August – 20:00

MOBY live 

DUBFIRE 

SUIE PAPARUDE live 

R.O.A. live 

THE MODEL 

OK CORRAL 

GREEG

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

ACCESUL PERSOANELOR SUB 18 ANI ESTE STRICT INTERZIS!

VA RECOMANDAM SA AVETI UN ACT DE IDENTITATE CU POZA, VALABIL, PENTRU UN EVENTUAL CONTROL. 

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

 

BILETE in avans:

Day 1 – 50 lei

Day 2 – 50 lei

Pachet Day 1 & Day 2 – 80 lei

– Online prin comanda la www.Bilete.ro (livrare la domiciliu prin curierat pe intreg teritoriul Romaniei si e-Ticket pe plan international)

– In Bucuresti direct de la: Studio Martin (Bd. Iancu de Hunedoara Nr. 61), City Shop (Str. Sepcari Nr. 22), Music Box (Str. Matei Basarab Nr. 16), Metrou Unirii

– In Romania prin comanda la www.Bilete.ro cu ridicare directa de bilet de la oficiile Postei Romane semnalizate “Aici Bilete.ro”

Incepand cu 01 iulie a.c., clientii Postei Romane, precum si cei ai site-ului www.bilete.ro, isi pot procura bilete la concertele, intrecerile sportive sau la evenimentele culturale dorite prin intermediul a peste 500 de oficii postale din toata tara, in urma parteneriatului incheiat intre cele doua companii.

Lista completa a oficiilor postale “Aici Bilete.ro” din tara:

http://bilete.ro/informatii.asp?sectiunea=oficii-postale-partenere 

  • · BILETE la intrare:

Day 1 – 80 lei

Day 2 – 80 lei

  • · BILETE VIP:

Day 1 – 100 lei

Day 2 – 100 lei

Pentru bilete VIP va rugam sunati la: +40 722 399228 sau +40 722 937972

About Post Author

Lasă un răspuns