O fetiţă în vârstă de 11 ani diagnosticată cu rujeolă a murit la Spitalul Judeţean din Suceava, iar alţi cinci copii cu aceeaşi boală sunt internaţi, toţi provenind de la şcoala din localitatea Brodina de Sus. Directorul Direcţiei de Sănătate Publică Suceava, Ludovic Abiţei, a declarat, miercuri dimineaţă, că fetiţa era elevă la şcoala din localitatea Brodina, unde din luna martie şi până în prezent au fost înregistrate 11 cazuri de rujeolă în rândul copiilor."În şcoala respectivă sunt 90 de copii, iar din martie şi până ieri la această unitate au fost înregistrate 11 cazuri de rujeolă, care nu au avut legătură unul cu celălalt"", a spus Abiţei.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă din Suceava, Tiberius Brădăţan, a declarat că fetiţa de 11 ani diagnosticată cu rujeolă a fost adusă la unitatea medicală în 4 octombrie şi a murit patru zile mai târziu.

 

Cititi mai mult pe : http://www.mediafax.ro/social/suceava-o-fetita-de-11-ani-diagnosticata-cu-rujeola-a-murit-alti-5-copii-sunt-internati-10185953

Sursa : http://www.mediafax.ro

 

 

Lasă un răspuns