Nu stiu cum se face dar Argentina are talentul de a se ridica in diferite domenii bazandu-se extrem de mult pe talent individual. Asa cum este cazul in fotbal (genii precum Maradona sau Messi nu se nasc in fiecare zi), se intampla si in muzica electronica.

Si acest talent individual poarta un singur nume: Hernan Cattaneo!
Hernan si-a inceput calatoria muzicala acum aproape 30 de ani odata cu curentul synth pop si post punk condus de Depeche Mode si New Order pana sa descopere sound-ul Detroit sau Chicago prin Frankie Knuckles, Derrick May sau Inner City.

N-a trecut mult pana la rezidenta legendara din Clubland Buenos Aires care a atras atentia lui Digweed, Sasha sau Paul Oakenfold si care i-a deschis drumul catre o cariera internationala cel putin impresionanta!

Rezidenta la Cream Ibiza, cateva albume geniale si compilatie Renaissance si Bedrock de povestit nepotilor, headliner la cele mai mari festivaluri de profil din lume si un show radio pe care il devoram in fiecare saptamana: cam acestea sunt cateva dintre punctele de reper ale unei cariere de DJ ce cu greu poate fi egalata!

===================================

In deschiderea party-ului va mixa o mai veche cunostinta de-a noastra: Faster

Hernan Cattaneo pe facebook: https://www.facebook.com/hernancattaneo
Hernan Cattaneo pe soundcloud: https://soundcloud.com/hernancattaneo

Faster pe facebook: https://www.facebook.com/Fasterofficial
Faster pe soundcloud: https://soundcloud.com/dj-faster

Lasă un răspuns