Un site unde mai multe studente au postat anunțuri potrivit cărora au nevoie de sponsori – bărbați bogați – pentru a le întreține la facultate a fost descoperit în Marea Britanie.

O investigație în curs a dezvăluit că multe dintre tinerele care urmează o universitate sunt sponsorizate de bărbați înstăriți în schimbul anumitor servicii.

Potrivit anchetei, 111 studente din Edinburgh s-au înscris deja pe platforma seeking.com care le permite să cunoască finanțatori pentru studii și diverse alte nevoi.

Anunțurile tinerelor sunt simple. Cele mai multe caută bărbați care să le susțină pe perioada universității, să le plătească chiria și cursurile.

Alte studente înscrise deja pe platformă vor doar să-și facă relații care să le ajute în carieră sau chiar pentru locuri de muncă.

Potrivit investigației, pe site s-au înscris peste 1.000 de bărbați cu vârste peste 45 de ani, iar cel mai activ dintre ei este un milionar de 57 de ani care caută doar „mângâiere” din partea tinerelor.

Potrivit anunțurilor de pe site-ul respectiv, tinerele primesc, lunar, o alocație de 2.900 lire sterline, pe lângă alte beneficii.

Site-ul a apărut în urmă cu 13 ani, în SUA, unde a fost criticat dur de mass-media. The New York Times Magazine a scris că „este o piață murdară unde bărbații în vârstă și cu bani licitează pentru tinere drăguțe”.

sursa: pro tv

Please follow and like us:

Lasă un răspuns