În ceea ce privește procesul creativ din spatele „Lean On”, producătorul Diplo de la Major Lazer a spus: „Am scris acest cântec cu MØ foarte devreme cu un mix Jr Blender, instrumental ,creat dupa  câteva sesiuni in Trinidad. Productia nu avea un ritm anume.

Un an mai tarziu am remixat piesa intr-un ritm complet diferit si l-am intrebat pe DJ Snake ce poate face pentru single. Apoi,impreuna cu Dj Snake,  eu, MØ si Blender am reusit sa gasim piesei noul tempo, ritmul pe care il stiti,  asta se intampla in Las Vegas. Ce a urmat,  a insemnat ceva foarte unic, care a devenit hitul celebru de pe albumul nostru. Suntem foarte mândri de acest cântec. „

Diplo oferise initial un aranjament reggae, mai lent, al piesei,  Rihannei, care a respins-o.

De asemenea,  a oferit acelasi aranjament al melodiei lui Nicki Minaj, care l-a refuzat.

Diplo a declarat  „e ca o binecuvântare. MØ sună mai bine decât oricine ar canta pe aceast negativ.”

Lean On a fost lansat în martie 2015 și a durat doar opt luni pentru ca acesta să devină numarul 1 pe  Spotify. Două luni mai târziu, a trecut peste un miliard de vizionări pe YouTube – care, pentru acea vreme, se intampla foarte rar. A fost primul videoclip muzical EDM care a trecut pragul de 2 mld vizualizari. In acest moment video are 2,5 mld vizualizari pe youtube.

DJ SNAKE este un DJ de origine franceză. Artistul este şi producător şi a fost nominalizat la premiile Grammy cu albumul „Born this way” produs pentru Lady Gaga.

A câştigat premii pentru piesa „Turn down for what” şi a avut numeroase colaborări cu artişti internaţionali precum Justin Bieber, Selena Gomez şi Cardi B. Piesa pentru care a colaborat cu Major Lazer „Lean On” a depăşit 2,5 miliarde de vizualizări, iar cea mai nouă piesă a artistului, „Taki Taki”, numără deja peste 1,1 miliarde de vizualizări.

DJ Snake vine la Neversea, care va avea loc în perioada 4-7 iulie 2019. Acesta vine pentru a 2 a oara in Romania,  primul concert sustinut de acesta a avut loc in 2017, la TimeShift Festival, Bucuresti.

Artiștii celebri care și-au anunțat prezența la festival!

Abonamentele costă acum 499 de lei plus taxe şi pot fi cumpărate de pe site-ul www.neversea.com.

Neversea va avea loc la Constanța pe 4-7 iulie. Neversea,  anunța artiști printre care Alesso, Bssjackers, DJ Snake, KSHMR, Salvatore Ganacci , Sean Paul, Vini Vici .

DJ Snake va veni pentru a doua oara în România.

William Sami Étienne Grigahcine, a.k.a DJ Snake (32 de ani), este un DJ și producător de muzică de origine franceză.

Acesta a scos numeorase piese care nu pot să lipsească de la cele mai tari petreceri și festivaluri, piese precum „Middle”,  „Get Low”„Let Me Love You” sau „Taki Taki”.

„Taki Taki” este cea mai recentă piesă a lui Snake și are peste un miliard de vizualizări pe YouTube.  Pe lângă aceste nume vor mai veni și  Afrojack, G-Eazy, Jessie J, Lost Frequencies, Steve Aoki, Rudimental, Jamie Jones, Flux Pavilion și mulți alți artiști.

About Post Author

Lasă un răspuns