Steven Tyler, solistul formatiei Aerosmith, se afla in centrul unui proces, care are ca miza daune de 8 milioane de dolari, intre un avocat si un fost manager al averii artistului.Potrivit site-ului de stiri mondene tmz.com, procesul ii are ca parti pe fosta companie de management a artistului, Kovac Media Group, si avocata pe care au angajat-o initial, Dina LaPolt.

Potrivit Kovac Media Goup, in timp ce LaPolt negocia prezenta lui Steven Tyler in cel de-al treilea sezon al emisiunii "American Idol", aceasta a calomniat compania atat in fata artistului, cat si fata de televiziunea Fox, care difuzeaza celebrul show.

Reprezentantii companiei de management adauga ca LaPolt ar fi contribuit la inlaturarea Kovac Media Group de la masa de negociere si, in cele din urma, la decizia lui Tyler de a parasi show-ul, deoarece nu i-a fost aprobata o solicitare de crestere a onorariului, scrie MEDIAFAX.

Desi numele lui Tyler nu este mentionat in dosar, o sursa a tmz.com a declarat ca el este artistul din centrul intregului conflict.

 

Cititi mai mult pe : http://www.9am.ro/stiri-revista-presei/LifeStar/234166/steven-tyler-in-centrul-unui-proces-de-8-milioane-de-dolari.html

Sursa : http://www.9am.ro

 

About Post Author

Lasă un răspuns