Fondatorii Salad Box aduc în România un nou brand de restaurante, după ce au semnat un acord cu compania americană Popeyes, care urmează să deschidă 90 de restaurante pe piaţa locală în următorii 10 ani.

Acordul semnat cu Sterling Cruise, companie fondată de Dan Isai şi alţi antreprenori români, marchează şi intrarea reţelei pe piaţa est-europeană, brandul având în prezent unităţi în Spania şi Elveţia, potrivit Mediafax.  

Primul restaurant din România urmează să fie deschis în 2022.  

”Suntem fericiţi că putem anunţa intrarea pe piaţa din România, unde avem planuri ambiţioase, pentru a aduce pe piaţă unul dintre cele mai populare branduri de restaurante la nivel global. Popeyes este unul dintre brandurile de restaurante cu cea mai rapidă creştere în SUA”, a spus David Shear, preşedinte pentru Pieţe Internaţionale al Popeyes Louisiana Kitchen.

Sterling Cruise a fost lansată în 2014 şi operează aproape 40 de restaurante în România. În afară de Salad Box, reţea pe care a extins-o şi pe plan extern, grupul a dezvoltat şi alte branduri, precum Pep & Pepper, Taksim sau Resto Aperto.

About Post Author

Lasă un răspuns