Stefan Stan, finalistul din echipa lui Smiley la Vocea Romaniei, a fost desemnat cel mai sexy concurent din showul de la Pro Tv. Stan a fost urmat in clasament de catre Ionel Istrati, cel care, desi nu a trecut de faza confruntarilor, si-a facut multe fane cu calitatile sale fizice.
 

Stefan Stan a primit cele mai multe voturi in sondajul realizat de perfecte.ro. Finalistul din echipa lui Smiley a recunoscut intr-un interviu acordat recent site-ului nostru ca este constient de impactul pe care il are asupra femeilor.

 

 

Sunt coplesit de atata atentie. Eu am fost sincer in fata oamenilor de acasa si am incercat sa le ofer tot ce am eu mai bun, iar asta cred au remarcat si ei. Am mai mult success la public! Viata mea nu mai e aceeasi, ma apropii de o viata publica care ma uimeste, dar pe care nu am sa o as sa ma schimbe ca om”, spune Stefan Stan.

 

 

Concurentul din echipa lui Smiley spune ca lumea il recunoaste pe strada si il felicita pentru ceea ce a aratat la Vocea Romaniei.

De cate ori ies din casa, sunt  asaltat de oameni care vin la mine, ma felicita, ma roaga sa facem poze impreuna”, spune Stefan Stan pentru Perfecte.ro.

 

Pe locul 2 s-a clasat reprezentatul Republicii Moldova la Vocea Romaniei, Ionel Istrati. In varsta de 21 de ani, Ionel este student in anul III la Facultatea de Studii Economice (ASEM). A venit in Romania pentru a-si gasi un producator si a face o cariera in muzica.  Aici se simte ca acasa si crede ca ii va fi mult mai usor sa devina “cineva”!

Pe locul 3 s-a clasat tanarul Sebastian Muntean, cel care si-a facut sute de fane inca de la auditiile pe nevazute, cand a interpretat Kiss From a Rose.

Al patrulea in clasament este Claudiu Mirea. Are 30 de ani,  a urmat si 4 ani de Conservator, chiatara clasica, pentru ca si-a dat seama ca muzica este tot ce ii place.

Al cincilea in top este finalistul din echipa Loredanei, Dragos Chircu. "Inca nu sunt obisnuit cu termenul de “fan”, dar ma bucur de sustinerea lor. Cele mai simpatice mi se par mesajele incep cu “Ingerasule”, a spus Dragos intr-un interviu pentru Perfecte.ro.

Sursa: Perfecte.ro

Lasă un răspuns