Ozzy Osbourne, în vârstă de 70 de ani, este internat la terapie intensivă, medicii temându-se că bronșita pe care a făcut-o zilele trecute s-a transformat în pneumonie, o afecțiune care unui om de vârsta lui îi poate fi fatală.

Rockerul britanic a fost internat la terapie intensivă pe fondul temerilor că ar fi putut dezvolta pneumonie.

Starul rock a fost dus de urgenta la o clinica privată, după ce bronșita pe care a dezvoltat-o săptămânile trecute s-a înrăutățit.

Soția lui Sharon și cei doi copii ai săi, Jack și Kelly, alături de alte rude, au încercat să prezinte situația într-o lumină favorabilă, dar un apropiat al artistului a declarat pentru The Sun că starea sa de sănătate se înrăutățește.

„S-a luptat cu o gripă, care s-a transformat în bronșită.

Medicii se tem că ar putea avea pneumonie, ceea ce pentru o persoane de peste 70 de ani, poate fi fatală”, a declarat sursa citată.

Deși familia este extrem de îngrijorată, doctorii i-au asigurat că Ozzy este pe mâini bune și fac tot posibilul pentru el, a mai spus sursa citată.

„După cum unii dintre voi aţi auzit, Ozzy a fost internat în spital, din cauza unor complicaţii apărute pe fondul gripei de care suferea.

Doctorii sunt de părere că este cel mai bun mod pentru a se recupera rapid. Mulţumesc tuturor pentru îngrijorare şi dragostea voastră”, a scris ea.

Artistul se află în spital de 11 zile, dar ar putea fi externat săptămâna aceasta.

Osbourne şi-a amânat recent un turneu european, pe care urma să-l susţină alături de trupa Judas Priest din cauza bolii, însă intenţionează să-l reprogrameze pentru septembrie.

Este cea de-a doua internare la spital din ultimele luni pentru celebrul rocker, după ce a fost tratat pentru o infecţie la mână în octombrie 2018. „Se pare că din octombrie totul merge prost.

Mai întâi, infecţia cu stafilococ la degetul mare, acum, gripă şi bronşită.

Vreau să prezint scuze tuturor fanilor, care mi-au fost loiali de-a lungul anilor, trupei Judas Priest şi echipei mele, pentru că v-am lăsat baltă”, a declarat muzicianul, în vârstă de 70 de ani, 

About Post Author

Lasă un răspuns