Suparati pentru ca artista s-a lasat asteptata 3 ore, mare parte a platitorilor de bilete au plecat epuizati dupa a doua melodie cantata de Inna.

 

Marti seara la Arenele Romane, Inna a sustinut primul concert in Romania. A fost anuntat pentru ora 19.00, insa distractia cu Akent, Play & Win si Alex Velea a debutat cu intarziere.

 

In prima parte a spectacolului spectatorii au avut parte de o surpriza de proportii: Smiley a venit neanuntat si a interpretat, alaturi de Alex Velea, melodia "Am bani de dat".

 

Inna s-a lasat asteptata din cale afara. Abia dupa ora 22.00 si-a facut aparitia intr-un mod spectaculos. Elicopterul ei a survolat Arenele Romane, apoi artista a coborat in aer, pe scena cu ajutorul unei sfori, in timp ce mai multe artificii au ars in partea stanga a scenei.

 

Imbracata intr-un corset negru din piele, Inna si-a inceput concertul cu melodia "The sun is up", Dar cand atmosfera parea sa se incalzeasca, lumea a inceput sa plece in grupuri, indreptandu-se spre case chiar in timpul celei de-a doua piese interpretata live.

 

Sursa: a1.ro

Lasă un răspuns