Kings On Ice, unul dintre cele mai spectaculoase evenimente de patinaj artistic revine în România pe 7 aprilie 2012 cu noi demonstraţii ale celor mai apreciati campioni ai patinajului mondial. Anul viitor, cea de-a patra ediţie Kings On Ice se va desfăşura la Patinoarul Mihai Flamaropol din Bucureşti.

După succesul primelor trei ediţii (2007, 2008 şi 2010), proiectul Kings On Ice a devenit un spectacol cu tradiţie în tara noastră, reuşind de fiecare dată să-şi surprindă publicul cu reprezentaţii uluitoare. Pentru anul 2012, organizatorii au pregătit o nouă serie de numere şi demonstraţii puse în scenă de nume consacrate ale patinajului internaţional.

Evgeni Plushenko este poate cel mai cunoscut patinator artistic la nivel mondial si unul dintre puţinii sportivi care pot efectua perfect pirueta Bielmann şi în acelasi timp primul care a realizat săritura cvadruplu toe loop – triplu toe loop – dublu loop. Celebrul patinator va fi acompaniat la Bucuresti de Stephane Lambiel şi Brian Joubert, precum şi de alţi campioni olimpici, mondiali şi europeni care promit un spectacol dinamic, presărat cu demonstraţii impresionante pe acordurile muzicale oferite de Edvin Marton şi celebra sa vioară Stradivarius.

Biletele pentru acest eveniment sunt disponibile în reţeaua magazinelor Diverta şi online pe www.myticket.ro la preţuri cuprinse între 100 şi 400 de lei.

Sursa: InfoMusic

Lasă un răspuns