Camera 1306 [I Am Myself] – unul dintre spectacolele inedite si de succes ale anului 2011, bucurindu-se in egala masura de aprecierea presei de specialitate si a publicului – isi reia reprezentatiile in Bucuresti chiar inainte de sarbatori, incepind cu 16 decembrie, la Hotel InterContinental.

 

Realizat de coregraful Cosmin Manolescu, „Camera 1306 [I Am Myself]” este un spectacol „fantasma” despre „corpul aflat intr-un spatiu privat”, care poate exprima „un loc, un nume, o stare de spirit, oricum ceva imposibil de definit, misterios şi cu siguranţa, fragil”, si care face apel la „puterea imaginaţiei fiecaruia”, cum spun o serie din cronicile spectacolului.

 

Interpretarea este semnata de Catrinel Catana si Cosmin Manolescu.

 

Spectacolul este conceput ca un performance-maraton cu durata de 6 ore, desfasurat intre orele 18.00-24.00 si se va juca in datele de 16 decembrie 2011, 17 februarie si 2 martie 2012, la Hotelul InterContinental Bucuresti. Accesul publicului se face la fiecare ora exclusiv pe baza de rezervare cu cel putin o zi inainte de fiecare spectacol programat, la serial.paradise@artsf.ro sau Facebook – Eu Sunt Eu. Rezervarea trebuie sa includa ora aleasa pentru participarea la spectacol. Pretul biletului este de 30 lei / 15 lei redus pentru studenti si profesionisti ai dansului, iar al unui pachet 3 ore de 70 lei / 40 lei redus. Spectacolul poate include interactiune cu publicul prezent si nu este recomandat persoanelor sub 16 ani.

 

„Camera 1306 [I Am Myself]” a avut premiera europeana in data de 20 august in cadrul Stockholm Fringe Fest, cu sustinerea Institutului Cultural Roman din Stockholm, si a fost prezentat recent la Universitatea din Plymouth (Marea Britanie), la invitatia Institutului Cultural Roman.  „Camera 1306 [I Am Myself]” este o co-productie a Fundatiei Gabriela Tudor / Compania Paradis Serial si a Centrului National al Dansului Bucuresti, partener asociat fiind Hotelul InterContinental Bucuresti. Proiectul a fost realizat cu sprijinul Cullberg Ballet (Stockholm) si al Asociatiei 4Culture (Bucuresti) in cadrul Wild Cards – Jardin d’Europe, si al Centrului de Cultura “George Apostu” (Bacau). Multumiri speciale domnului Marten Schoenrock, directorul Hotelului InterContinental Bucuresti, Beate Köhler si unui mecena privat, fara de sprijinul carora spectacolul nu ar fi fost posibil.

 

Sursa: HotNews

Lasă un răspuns