Speak este foc și pară pe rețelele de socializare. După finalul concursului Asia Express, cântărețul a ținut să transmită un mesaj important unor reviste care ar fi divulgat câștigătorii concursului în urmă cu aproximativ o lună, atunci când aceștia au dat un interviu în exclusivitate pentru ei.

Speak a ținut să le ”mulțumească” jurnaliștilor de la revistele Unica și Viva care ar fi divulgat presei adevărații câștigători ai competiției Asia Express, cu câteva săptămâni în urmă.

Mai mult, o ședință foto publicată pe rețelele de socializare de concurenții Asia Express pentru revista Unica, la începutul lunii aprilie, întărește acuzațiile lui Speak, conform cărora resposabili de această lipsă de fairplay sunt chiar cei de la Unica. În timpul interviului susținut pentru revistă, concurenții le-ar fi divulgat jurnaliștilor adevărații câștigători, iar aceștia nu ar fi păstrat secretul.

Am povestit pentru @unica.romania cum a fost experienta noastra in Asia Express Romania
Am facut si niste poze de colectie :)”, a scris chef Sorin Bontea pe contul său de Instagram în urmă cu două săptămâni.

Speak a menționat că data viitoare când revista va apela ei, le va răspunde cu aceeași monedă.

”Acum că s-a terminat, vreau să mulțumesc revistei Unica și revistei Viva și celorlalte reviste din trusturi, care au dat o dovadă foarte mare de fairplay, de jurnaliști. Jurnaliști cu care noi am lucrat și pentru care am făcut niște ședințe foto. Puteam să facem pentru alte reviste foto, dar am făcut pentru ei. Au dat anunțul cine a câștigat Asia Express. Mi se pare penibil ceea ce ați făcut și trebuie să vă gândiți că altă dată când o să apelați la noi o să vă răspundem cu aceeași promptitudine și cu același fairplay. Vă mulțumim frumos!”, a spus Speak.

”Mi se pare lipsă de respect, pentru echipă în primul rând. 200 de oameni au muncit acolo. Vizavi de cei din trust care au cheltuit niște milioane bune, vizazi de fanii adevărați care s-au uitat și care poate nu voiau să afle. Din partea lor, a echipei, a oamenilor de acasă și a tuturor fanilor ai acestei emisiuni și ai oamenilor care au muncit, meritați foarte multe degete mijlocii. Vă pupăm și nu vă apreciem, ca să știți.”, a spus Speak pe contul său de Instagram.

About Post Author

Lasă un răspuns