Snoop Dogg si Wiz Khalifa, si-au unit fortele pentru realizarea coloanei sonore a filmului lor ‘Mac and Devin Go To High School‘.

 

Albumul care va contine si single-ul ‘Young, Wild and Free‘ (feat. Bruno Mars) va fi disponibil pentru achizitionare in magazinele de specialitate incepand cu data de 13 decembrie.

 

Videoclipul piesei, care a fost produsa de ‘The Smeezingtons’, a fost filmat in Los Angeles si a fost regizat de Dylan Brown, cel care s-a ocupat si de regia filmului.

 

In plus, cei doi rapperi au anuntat derularea unui turneu exclusiv care va cuprinde 6 orase, denumit ‘The High School Tour‘. Astfel, fanii celor doi artisti au sansa sa asculte piesele de pe coloana sonora a ‘Mac And Devin‘ intr-un cadru mai restrans.

 

Filmul ‘Mac And Devin‘ are actiunea plasata intr-un liceu din Los Angeles, unde Devin Overstreet (Wiz Khalifa) realizeaza ca nu a invatat cam nimic despre viata reala in anii de liceu. Astfel, personajul lui Khalifa gaseste un model de urmat in nabadaiosul Mac Johnson (Snoop Dogg) si de aici incep aventurile celor doi.

 

Datele turneului de promovare a albumului ‘Mac And Devin Go To High School‘:

 

5 New York, NY Terminal 5
6 Philadelphia, PA Electric Factory
7 Washington, D.C. 9:30 Club
10 Atlanta, GA Tabernacle
12 San Francisco, CA The Warfield Theatre
13 Los Angeles, CA The Wiltern

 

Sursa: SuperMuzica

 

Lasă un răspuns