Smiley, care anul acesta are 2 nominalizari al Romanian Music Awards, a trecut pragul studioului Music Channel si a vorbit despre cel mai nou videoclip al sau, Dead Man Walking.

Dupa spusele artistului nominalizat la categoriile Best Live si Best Site, se pare ca noul material va fi ceva total inovativ, poate chiar la nivel mondial.: “Am pregatit un videoclip bestial care sper sa fie gata pana la Romanian Msuic Awards. E gata pana la Premii sigur! Este ceva total nou in materie de videoclipuri la nivel mondial, e ceva care va va surprinde total. N-am cum sa va povestesc. O sa vedeti.

Smiley a adaugat despre videoclipul Dead Man Walking ca “Este ceva nou, tehnic vorbind, nu in felul in care e filmat sat in felul in care arata, o sa vedeti. Este un nou nivel de interactivitate intre artist si consumatorul de muzica.

Ce e drept, de mult timp nu am mai auzit un artist de la noi chiar atat de incantat si entuziast, ba chiar e destul de greu sa ne imaginam ‘noutatea’ la care se refera, dat fiind ca in ultima vreme apare din ce in ce mai multa productie muzicala inspirata din hit-urile anilor precedenti, lucru care nu ne face decat sa speram ca premiera va avea loc pe scena RMA 2012, cum da de inteles chiar Smiley.

Anul trecut Smiley a castigat 4 premii pentru categoriile Best Male, Best Pop, Cea mai difuzata piesa (premiul Radio21 ).

 

 

Sursa : supermuzica.net

About Post Author

Lasă un răspuns