Smiley a lansat pe toate platformele de streaming „Fii tot ce poţi”, un feat neaşteptat cu Şatra B.E.N.Z.

„Fii tot ce poţi” a apărut într-una dintre taberele de creaţie ale echipei HaHaHa Production, într-un moment de bine, de recunoştinţă pentru muzică, prieteni şi viaţă. „A fost un moment în care cu toţii ne-am dat seama cât suntem de norocoşi că avem muzica şi de cât de puţine avem nevoie pentru a fi de fapt fericiţi. N-o să uit momentul în care cântam cu toţii piesa asta şi eram pur şi simplu fericiţi”, dezvăluie Smiley despre piesa pe care urma să aibă cei mai atipici şi şocanţi invitaţi.

„Eu nu vreau bani mulţi, vreau cât să-mi ajungă, vreau dragoste cât să dau la toţi, Viaţa e un dar ce nu vine cu fundă şi eşti dator să fii tot ce poţi” spune refrenul celei mai noi piese Smiley pe care i-a invitat să cânte împreună pe nimeni alţii decât pe artiştii de la Şatra B.E.N.Z.:

„Frumuseţea muzicii vine şi din puterea ei de a uni lumi, de a face compatibile stilurile diferite, de a aduce împreună oameni care simt la fel, dar se exprimă unic. Îmi plac Şatra B.E.N.Z. şi a fost o superexperienţă întâlnirea cu ei. A fost foarte cool că toată lumea din jurul nostru făcea ochii mari când auzea că lucrăm împreună la o piesă şi se tot întrebau unde-i legătura. Ei bine, o să râdeţi, noi ai simţit-o de la prima sesiune de creaţie, de la primele înregistrări şi abia aşteptăm să auzim reacţiile voastre. În plus, cei care îi ascultă pe băieţii din Şatra B.E.N.Z., printre care mă număr şi eu, aşteaptă de vreo 2 ani ca ei să scoată ceva nou împreună şi iată că a venit momentul”, povesteşte Smiley despre colaborarea cu Super Ed, Keed, Lu-K Beats, Nosfe, cei patru artişti din trupa Şatra B.E.N.Z.

Co-producţie HaHaHa Production, Cat Music şi Roton, piesa „Fii tot ce poţi” are muzica semnată de Roland Kiss, Lucian Nagy, Andrei-Tiberiu Maria (Smiley), Vlad Munteanu (Doc), Emilian Nechifor, Nosfe, Keed, Super ED, PRNY, versurile scrise de Andrei-Tiberiu Maria (Smiley), Darius Vlad Cretan (Nosfe), Bogdan David Ionita (Keed), Catalin Guta (Super ED), Vlad Munteanu (Doc), Emilian Nechifor şi producţia muzicală realizată de Roland Kiss, Lucian Nagy.

About Post Author

Lasă un răspuns