Smiley a fost pe punctul de a-și schimba titulatura optimistă după un concert care a avut loc marți seara, în centrul Capitalei. Cel mai popular artist pop al momentului, așa cum se prezintă oficial de site-ul său, a avut în fața scenei doar câteva zeci de spectatori.

”Este un concert neașteptat, într-o marți, 4 iunie, un moment neașteptat”, s-a mirat și solistul, pus pe gânduri după ce a dat ochii de publicul din fața scenei, situată în Piața Universității (”La Statui”), și spectatorii fiind majoritari liceeni participanți la un concurs de creație intitulat ”Noi sau adulții? Azi sau mâine? 2030 începe acum”.

”Țin să vă mulțumesc. Uneori o mână de oameni inimoși face totul”, a dres busuiocul Smiley, nedumerit că, după atâtea show-uri pe bilete, multe desfășurate cu casa închisă, are parte de un spectacol cu intrarea liberă, pe o scenă grandioasă, în buricul târgului, dar fără… public.

Evenimentul a fost unul organizat de un departament din cadrul Guvernului României, în parteneriat cu Asociația Ivan Patzaichin Mila 23, menit să atragă atenția asupra obiectivelor pentru dezvoltare durabilă, asumate de România în contextul Agendei 2030 a Organizației Națiunilor Unite, semnată de statele membre ale Uniunii Europene.

sursa: libertatea

About Post Author

Lasă un răspuns