Datorita masurilor de securitate luate de Guvern si pentru ca siguranta voastra si a trupei si a staff-ului acesteia este pe primul loc, concertul Slipknot nu mai poate avea loc in 2020 asa cum organizatorii au anuntat initial.

De fapt, intreg turneul trupei nu poate avea loc pentru ca majoritatea tarilor europene au interzis evenimentele majore.

Desi incercam sa lucram pentru a gasi o alta data posibila pentru Bucuresti, am hotarat ca este mai bine sa va returnam banii platiti pe bilete sub forma de vouchere valabile la orice show organizat de METALHEAD sau BestMusic de anul acesta sau din 2021.

Cumparatorii de bilete gasesc pe mail informati privind biletele achizitionate de acestia. Siguranta voastra si a artistilor dar si a staff-ului acestora este foarte importanta pentru noi si va multumim pentru intelegerea de care ati dat dovada in aceasta perioada si ne bazam pe suportul vostru in continuare. Industria trece prin momente grele dar le vom depasi impreuna si ne vom reveni cu totii mai puternici. Va multumim ca ne sunteti alaturi de 16 ani si va asiguram ca vom continua ceea ce facem incercand sa va aducem trupe mari, de calibru dar si multe nume underground in premiera (sau nu) in Romania.

Va multumim si asteptam cu totii vremuri mai bune.

About Post Author

Lasă un răspuns