Dupa succesul inregistrat impreuna cu cei de la DJ Project, Giulia, si-a lansat noul single, Vorbe Goale.

 

Piesa marcheaza un nou inceput in cariera artistei, care se reinventeaza cu fiecare aparitie si care a stiut mereu sa se adapteze cerintelor industriei muzicale fara a-si pierde unicitatea si personalitatea.

 

Single-ul s-a auzit pentru prima data la Alarma Pro Fm, iar premiera on-line are loc pe libertatea.ro. Intitulata sugestiv, Vorbe Goale, piesa are un puternic mesaj de dragoste si scoate in evidenta timbrul special al Giuliei reconfirmand, inca o data, statutul artistei in industria muzicala romaneasca.

 

Vorbe Goale poate fi descarcata gratuit de pe pagina de facebook a Giuliei timp de 3 zile.

 

“Am muncit mult la aceasta piesa, sunt curioasa care vor fi reactiile ascultatorilor. Mi-am dorit ca piesa sa fie in limba romana!” a declarat Giulia.

 

Vorbe Goale, este produsa de Gala Records companie care se ocupa inclusiv de managementul Giuliei. Colaborarea cu Gabi Huiban si echipa acestuia dureaza de mai bine de 5 ani, artista lansand in aceasta formula numeroase piese ce au atins cele mai inalte pozitii ale clasamentelor muzicale romanesti (Prima Noapte, Te-am Ales, Nu, Regrete, Mi-e dor de noi, Rain, etc).

 

Sursa: SuperMuzica

Lasă un răspuns