Editia din acest an a B’ESTFEST Summer Camp a pregatit pentru cei care vor fi prezenti la festival inca o surpriza: conceptul de “petrecere in soapta” revine cu Silent Discotheque! De-a lungul celor trei zile ale festivalului, publicul va putea sa se distreze, “in liniste”, in Freedom Music Arena, incepand cu ora 22:00, pana in zorii zilei urmatoare! Prezentat de Ciuc Premium si Coca-Cola si sustinut de Vodafone, B’ESTFEST Summer Camp se va desfasura in weekendul 5-7 iulie, in B’ESTFEST Park, Bucuresti – Tunari.

B’ESTFEST Summer Camp promite trei zile si trei nopti de experienta si libertate totala, iar pentru fanii pe care i-a obisnuit deja cu celebra „petrecere in liniste”, editia aceasta va avea o scena in plus, dedicata exclusiv party-urilor „in casca”. Silent Discotheque se va desfasura in cadrul Freedom Music Arena, si isi va incepe programul vineri, pe 5 iulie, cu Silent SoundSystem Opening Party, avandu-i la butoane pe DJ Undoo, Bully, membrii Disco Sigaretta (Rocky Siffredo & Sick Carantino) si Got Bass (Owniga & Phlo Da Shaolin). Prezentata de Charlie Boy The Rabbit King, SNYGG si That Couch Funk Collective, sambata este seara GOOD LIFE – un proiect de evenimente in care isi dau intalnire muzica fresh, iubitorii de party-uri, trenduri si unii dintre cei mai apreciati artisti internationali ai momentului, alaturi de DJ autohtoni reprezentativi pentru zona muzicala abordata. Duminica, membrii Electrocord – NotSoCommonDJ si The Basstard – avandu-l alaturi pe AltOm, vor inchide programul Silent Discotheque.

SILENT SOUNDSYSTEM OPENING PARTY (vineri, 5 iulie)

Bully

www.djbully.ro  // www.soundcloud.com/djbully-1  

Ghetto Funk / Breakbeat / Oldschool Hip-Hop / Mash-Up

Bully si-a inceput activitatea in anul 2000 mixand diferite stiluri, de la smooth funk & breaks si oldschool hip-hop la drum&bass si breakbeat, si impartind pupitrul cu nume precum  Adam Freeland, DJ Qbert, DJ Premier, Deekline, Andy Smith, Killa Kella, JFB (UK DMC Champion) sau Sub Focus.

DJ Undoo
http://www.djundoo.ro

Favoritul publicului la  Campionatul Mondial de DJ DMC – Online, Undoo este unul dintre cei mai apreciati DJ si turntablists romani, jongland cu usurinta printre stiluri diverse, de la hip-hop la R&B, de la dancehall la ghetto-funk.

Disco Sigaretta

http://discosigaretta.blogspot.ro/

Tropical Disco// Synth Disco// Space Disco // Re-Edit // Porn Disco // Oriental Disco // Italo Disco // Hi NRG // Disco House //

Inceput ca un blog dedicat colectionarilor de vinyl-uri, proiectul Disco Sigaretta s-a transformat treptat intr-un trio de DJ ( Rocky Siffredo, Sick Carantino & Gino Vox), cu un concept propriu de petreceri private (LIFT OFF) si o selectie muzicala ce include 70′s disco, italo, vintage synth orientated EDM sau afrobeat.

Got Bass (Owniga & Pho Da Shaolin)

Uk Bassline / Dubstep / Uk Funky / Future Garage / Deep Garage / Moombahton / Electro Dancehall

Avand originile in hip-hop, Owniga si Phlo ofera publicului piese cu mult bass, intr-un cocktail muzical ce contine UK Bassline Music & UK Funky si chiar electro dancehall. Proiectul Got Bass si-a facut simtita prezenta la petrecerile urbane din Bucuresti si din tara, cei doi membri mixand de-a lungul timpului alaturi de nume precum  Bully, Undoo, Power pe Vinil sau Zicu.

SATURDAY’S GOODLIFE  (sambata, 6 iulie)

SNYGG
https://soundcloud.com/snyggtingz    //  https://www.facebook.com/FEM.blog  

Paul Popa (SNYGG) este roman dar locuieste in Bristol, Marea Britanie. Isi petrece timpul si isi consuma seturile prin Varme, un party label de house bristolez inceput din dorinta de a organiza evenimente concentrandu-se pe calitatea muzicala mai presus de orice. Fiind initial o platforma de petreceri pt FEM Blog, Varme s-a infiintat in Bristol, Marea Britanie, in octombrie 2012 cu o petrecere sold out care a atras atentia scenei locale renumita pentru artisti precum Massive Attack, Tricky sau Roni Size. In prezent, Varme se bucura de publicul lui fidel la petreceri house si techno pe care le promoveaza, iar in viitor se planuiesc colaborari cu festivaluri, Echo Festival din Croatia fiind primul de acest fel.

Charlie Boy The Rabbit King
https://www.facebook.com/charlieboyrabbitking // http://soundcloud.com/charlie-boy-official  

Charlie Boy The Rabbit King si-a inceput aventura muzicala in haine noi cu warmup-ul pentru Modeselektor din 2012 de la deschiderea Turbohalle si de atunci povestea lui a rulat cam prin toate cluburile mari bucurestene. Fondator al night labelului GOOD LIFE si promoter vechi in Bucuresti, activitatea sa este legata de party-urile sustinute de nume precum Doctor Dru, Finnebassen, Eliphino, Citizen, Ossie, Oliver Koletzki, Russ Chimes, Dusky, Robosonic, Jamie Woon, 14th, Last Japan, Tom Demac, Gramophonizied.

That couch funk collective
https://soundcloud.com/thatcouchfunkcollective // www.facebook.com/thatcouchfunkcollective  

That couch funk collective [tcfc] este un grup format din 2 oameni si “un extraterestru” care provin din medii muzicale diferite, dar care au un numitor comun in jurul conceptului de funk. Fuziunea acestora se materializeaza in seturi care variaza de la un hip-hop vechi la disco sau house care poate “scapa” si in ceva techno. Din cand in cand organizeaza si evenimente, aflandu-se, printre altele, in spatele proiectului The Selfless Selfish.

ELECTROCORD CLOSING PARTY (duminica, 7 iulie)

ELECTROCORD

https://www.facebook.com/Electrocord
https://soundcloud.com/basstardsro
http://soundcloud.com/notso-commondj

http://soundcloud.com/altom

 

DnB / dubstep / ghetto funk / glitch / mid-tempo

Proiectul Electrocord are la baza o comunitate locala de producatori, DJ si promoteri ai muzicii electronice.  Pe langa seturile de inchidere din Dance Arena, in noptile de vineri si sambata, NotSoCommonDJ si The Basstard, alaturi de AltOm, vor petrece in “liniste” la Silent Discotheque, in Freedom Music Arena, in ultima noapte de festival.

Lasă un răspuns