Sharon Stone, 62 de ani, îi acuză pe cei care nu poartă mască de tragedia prin care trece

Sharon Stone, 62 de ani, îi acuză pe cei care nu poartă mască de tragedia prin care trece
foto: Instagram

Răvășitor! Sharon Stone, 62 de ani, este distrusă. Sora ei Kelly, de 59 de ani, care suferă de lupus, o boală autoimună și are sistemul imunitar practic dezactivat, a fost diagnosticată cu COVID-19. Actrița din ”Basic Instinct” îi învinovățește pe toți cei care nu au purtat mască și au adus-o pe sora ei în situația de a fi conectată la aparate pentru a supraviețui.

Sharon Stone îi condamnă cu fermitate pe toți cei care nu poartă mască și nu se gândesc deloc la cei din jur. Actrița de 62 de ani, este cu nervi la pământ după ce sora ei Kelly a ajuns pe patul de spital și este conectată la aparate pentru a putea lupta cu boala. Duminică, 16 august, Sharon Stone a postat câteva fotografii pe contul ei de Instagram și i-a rugat pe toți cei care o urmăresc să se roage pentru sora ei.

Sharon Stone: ”Unul dintre cei fără mască e vinovat de asta!”

Vizibil plânsă și cu nervii la pământ, Sharon Stone, în vârstă de 62 de ani, a postat un film pe contul ei de Instagram în care rostește cu durere în glas: ”Sora mea Kelly, care deja suferea de lupus (n.r. o boală autoimună care produce inflamarea încheieturilor, a pielii și atacă inclusiv organele interne) are acum COVID-19. Acum este la spital conectată la aparate. Unul dintre voi, cei care nu purtați mască sunteți vinovați de asta!”. Pentru a arăta cât de gravă este situația, Sharon a continuat: ”Practic, Kelly nu are un sistem imunitar și nu are cum să lupte cu boala. Voi sunteți vinovați pentru că singura ei ieșire din casă a fost până la farmacie și atât”.

Kelly și soțul ei Bruce au ajuns la spital și sunt conectați la aparate, dar își păstrează optimismul

Kelly și soțul ei Bruce au ajuns la spital și sunt conectați la aparate, dar își păstrează optimismul
foto: Instagram

Autoritățile nu îi testează decât pe cei cu simptome

Sora lui Sharon Stone, Kelly, locuiește în Montana. Autoritățile de aici nu testează decât persoanele simptomatice, ceea ce face ca mulți dintre cei care au virusul să nu știe și să îl răspândească în comunitate pentru că nu prezintă simptome. Dar și atunci când fac testul în Montana durează cinci zile până când sosesc rezultatele. Soțul lui Kelly, Bruce este și el internat într-o cameră COVID-19 însă starea lui de sănătate este mai bună. Ieri, în SUA numărul persoanelor infectate a ajuns la 5,6 milioane și cel al deceselor la 173.128.

Familia lui Sharon Stone suferă din cauza COVID-19

Sharon Stone a povestit că mama ei care are la activ două infarcturi, cinci stenturi pe cord și un pacemaker, în ultimele cinci luni, nu s-a putut testa din cauza acestor norme metodologice din Montana. Nici asistentele care o îngrijesc pe ea și pe Kelly nu se pot testa pentru COVID-19. ”Bunica mea a murit din cauza COVID-19 și nașa mea a murit tot din cauza COVID-19. Sora mea și soțul ei se luptă între viață și moarte, cam asta se întâmplă în familia mea și văd în continuare pe străzi inconștienți fără mască. Vă rog să purtați mască. Nu este un moft”, a mai spus Sharon Stone.

About Post Author

Lasă un răspuns