Pregătirile pentru cel mai fierbinte concert al verii au intrat în linie dreaptă, astfel că începând cu data de 4 mai, PiaÅ£a ConstituÅ£iei va fi închisă în vederea amenajării zonei de concert.

 

Concertul Shakirei este primul spectacol în aer liber pe care artista îl va susÅ£ine anul acesta în cadrul turneului "The Sun Comes Out". Parte din Emagic Summer Fest, evenimentul va avea loc sâmbătă, în Piata ConstituÅ£iei, show-urile din deschidere fiind asigurate de Smiley ÅŸi Bosquito.

Pregătirile pentru cel mai fierbinte concert al verii au intrat în linie dreaptă, astfel că începând cu data de 4 mai, PiaÅ£a ConstituÅ£iei va fi închisă în vederea amenajării zonei de concert.

Întreaga parcare din faÅ£a Palatului Parlamentului se va transforma într-un mic oraÅŸ ce va găzdui pe durata a câteva ore unul dintre cele mai aÅŸteptate show-uri ale anului, prin umare în perioada 4 – 8 mai în zonă se vor aplica ÅŸi o serie de restricÅ£ii de circulaÅ£ie după cum urmează:

â–º Între 4 – 8 mai, orele 07.00 – 23.00 se va restricÅ£iona circulaÅ£ia rutieră pe banda I în alveolele de lânga PiaÅ£a ConstituÅ£iei, între Bd. Libertăţii ÅŸi Bd. Unirii;

â–º Începând cu data de 7 mai, orele 13.00 ÅŸi până pe 8 mai, orele 6.00, circulaÅ£ia rutieră va fi restricÅ£ionată pe Bd. Libertăţii între Calea 13 Septembrie ÅŸi Bd. NaÅ£iunilor Unite, precum ÅŸi pe Bd. Unirii între Bd. "I.C. Bratianu" ÅŸi PiaÅ£a ConstituÅ£iei.

Pe 7 mai, accesul publicului în zona de concert se va face începând cu orele 17.00, fie prin Bulevardul Libertăţii dinspre Calea 13 Septembrie, fie prin Bd. Libertăţii dinspre NaÅ£iunile Unite, la fiecare dintre cele două porÅ£i de acces urmând a fi amplasat ÅŸi un punct de vânzare a biletelor rămase disponibile.

Accesul publicului în spaÅ£iul de concert nu se va putea face dinspre Bd. Unirii.

Accesul se va face pe baza biletului valid, la intrarea principală fiecare spectator urmând a primi o brăţară specifică pentru zona în care biletul oferă acces, respectiv golden VIP (prima categorie de preÅ£), cea de a doua categorie – 280 lei sau Gazon A. Atât biletul cât ÅŸi brăţara vor trebui păstrate pe toată durata concertului, ele permiÅ£ând ieÅŸirea ÅŸi reintrarea în zona de concert. Posesorii de bilete în gazon B nu vor primi brăţara decât la ieÅŸirea din zona de concert ÅŸi doar dacă doresc să reintre în spaÅ£iul de eveniment. Deoarece vor exista mai multe puncte de control, spectatorii sunt rugaÅ£i să nu deterioreze sau să-ÅŸi scoată brăţara ÅŸi să păstreze asupra lor biletul.

Ca urmare a indisponibilitaÅ£ii parcării din zona PieÅ£ei ConstituÅ£iei, organizatorii recomandă folosirea mijloacelor de transport în comun. De asemenea, pentru evitarea aglomeraÅ£iilor la intrarea în zona de concert, este recomandată folosirea ambelor cai de acces, începând chiar cu ora 17:00.

Celor care deÅ£in bilet în sectoarele A, C, E, F, I (prima categorie, Golden VIP) sau K, L, M, N (cea de a doua categorie), le este recomandat să folosească intrarea dinspre Calea 13 Septembrie, iar celor care au loc în sectoarele B, D, G, H, J din prima categorie, respectiv O, P, Q, R din cea de a doua categorie, le este recomandat să folosească intrarea dinspre Bd. NaÅ£iunile Unite.

În zona de concert nu va fi permis accesul cu: sticle (inclusiv sticlele de parfum peste 100 ml ÅŸi deodorante), bidoane de plastic, cutii de băutură, conserve sau alte alimente, artificii, bannere susÅ£inute de beÅ£e, spray-uri, scaune, arme, băuturi sau mâncare, obiecte contondente, animale de companie, lanÅ£uri, aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detaÅŸabil) sau aparate de înregistrare audio-video. De asemenea, în caz de ploaie, accesul cu umbrele nu va fi permis, spectatorilor fiindu-le recomandat să-ÅŸi aducă pelerine de ploaie. În zona de concert, pentru eficientizarea accesului la bar, toate produsele vor fi comercializate în baza unor jetoane ce vor putea fi procurate de la punctele special amenajate în locul desfăşurării evenimentului.

Shakira se va afla săptămâna aceasta pentru a doua oară în România ÅŸi pentru prima dată în Capitală ÅŸi promite publicului un concert fascinant din care nu vor lipsi cele mai cunoscute piese din cariera sa.

Ultimele bilete pentru concertul de sâmbătă vor putea fi achiziÅ£ionate în continuare de la punctele de vânzare autorizate. Pentru cei care nu ÅŸi-au cumpărat încă bilet, MyTicket va deschide de luni până vineri, între orele 11.00 ÅŸi 18.00 ÅŸi un punct de vânzare special, la casa de bilete Biletoo din Unirea Shopping Center (parter, aripa CălăraÅŸi), unde se vor găsi bilete în categoriile de preÅ£ ramase disponibile, respectiv 280 lei (cu loc), gazon A – 180 lei ÅŸi gazon B – 120 de lei, urmând ca începând din data de 4 mai până în ziua concertului, acestea să poată fi achiziÅ£ionate, în limita disponibilităţii ÅŸi de la casele de bilete amplasate în PiaÅ£a ConstituÅ£iei, pe fiecare dintre cele două căi principale de acces (Bd. Libertăţii dinspre Calea 13 Septembrie sau Bd. Libertăţii dinspre NaÅ£iunile Unite).

 

 

Sursa: realitatea.net

Please follow and like us:
error

Lasă un răspuns