Previziunile privind sfârÅŸitul lumii Å£in din nou capul de afiÅŸ al ziarelor

 

Previziunile privind sfârÅŸitul lumii Å£in din nou capul de afiÅŸ al ziarelor, după ce un predicator din SUA a anunÅ£at că apocalipsa va avea loc sâmbătă, pe 21 mai, în jurul orei 18, ora Americii, în timp ce în România aceasta ar fi duminică, 22 septembrie, ora 4 dimineaÅ£a.

Harold Camping e un predicator din Oakland, California care e absolut sigur de a doua venire pe lume a Mântuitorului, în urma căreia doar 2% dintre oameni vor ajunge în rai, iar ceilalÅ£i vor arde în focurile iadului.

DeÅŸi pare un alt vizionar care prevesteÅŸte sfârÅŸitul lumii, predicatorul este luat în seamă de mulÅ£i oameni, mai ales că îÅŸi argumentează teoriile pe studiul Bibliei.

 

După 70 de ani de studiu al Bibliei, Harold Camping declară că a dezvoltat un sistem care foloseÅŸte matematica pentru a descifra profeÅ£iile ascunse în ea. El a calculat data de 21 mai, pentru că atunci se împlinesc exact 722.500 de zile de la 1 aprilie 33, ziua ÅŸi anul în care se crede ca a fost crucificat Iisus. Iar numărul 722.500 este important pentru că se obÅ£ine multiplicând numerele sfinte 5, 10 ÅŸi 17.

 

Astfel, conform predicatorului, apocalipsa va avea loc pe 21 mai, ora 18 în America (22 mai , ora 4 dimineaÅ£a în România), potrivit Stirileprotv.ro.


Please follow and like us:

Lasă un răspuns