Jurnaliştii străini anunţă vremuri grele pentru Zuckerberg.

Este acesta începutul sfârÅŸitului?, întreabă în titlu Will Heaven, de la The Telegraph. "Vestea proastă pentru Zuckerberg, miliardarul de 27 de ani, e asta: oamenii folosesc din ce în ce mai puÅ£in Facebook, iar alÅ£ii îl părăsesc cu totul, ceea ce se numeÅŸte sinucidere Facebook".

Jurnalistul britanic comentează ÅŸtirea potrivit căreia Facebook a pierdut milioane de conturi, în SUA ÅŸi Marea Britanie, ÅŸi caută profilul celor care au curajul de a părăsi reÅ£eaua de socializare. AdolescenÅ£ii, nu, dar corporatiÅŸtii tineri, da. "Zilele acestea, indiferenÅ£a e la modă. E o epidemie socială inversă", scrie comentatorul The Telegraph.

Tim Worstall comentează ÅŸi el ÅŸtirea pe blogul Forbes: "din boomul www a ieÅŸit un Google, e adevărat, un Amazon, un e-bay. Dar să evaluezi companiile ca ÅŸi cum toate ar fi Google ÅŸi nu ar putea fi aduce a definiÅ£ia bulei". Am avut multe companii care au fost noul Google, enumeră jurnalistul de la Forbes: Bebo, Friends Reunited, MySpace, toÅ£i omorâÅ£i de Facebook (sau de cei care au venit după ei, Facebook fiind ultimul). Cine pariază că nu va mai veni nimeni după Facebook, să repete figura?, întreabă acesta.

sursa: realitatea

About Post Author

Lasă un răspuns