Sambata, dupa miezul noptii, la o ora potrivita activitatii vampirilor, in club LeGaga s-au ales finalistele pentru titlul de "Cea mai sexy vampirita din lume".

În finalul preselecţiei promovată de Cătălin Botezatu au rămas 13 aspectuoase ”vampiriţe” care vor concura pe 23 octombrie, în Atlantic City, în faţa magnatului Donald Trump. Printre vampiriţe se numără şi Violeta Babliuc, Bianca Drăguşanu şi Bianca Jurcă.

Marea finală a concursului mondial este programată pe 31 octombrie, eveniment ce se va desfăşura fix de Halloween, la Bellagio din Las Vegas, unul dintre cele mai faimoase hoteluri din lume.

Din rândul fericitelor finaliste ce au fost răsplătite cu câte o excursie de 10 zile în Statele Unite, s-au remarcat: Bianca Drăguşanu, Violeta Babliuc (femeile ce-i condimentează viaţa lui Cătălin Botezatu), Roxana Ungureanu, Oana Bercaru şi Bianca Jurcă. Nici bine nu s-au dezmeticit după competiţie căci cele 13 finaliste au fost ieri la Castelul Bran pentru a realiza un pictorial ”plin” cu vampiri, realizat de Paul Miller, un faimos fotograf american.

La încoronarea ”celei mai sexy vampiriţe din lume”, organizatorii au anunţat că vor fi prezente starurile Hollywoodului Dustin Hoffman şi Natalie Portman, playmate-ul american Tyran Richard, producătorul “Twilight”, Michael Becker, Ilie Năstase şi Cătălin Botezatu.

""""""""""""""""""""""""""

Lasă un răspuns