U.D.O., formatia germana condusa de catre Udo Dirkschneider (fosta voce a formatiei Accept), va sustine primul concert la Bucuresti pe 17 noiembrie 2011.

Concertul are loc in cadrul turneului de promovare a celui mai recent album discografic intitulat "Rev Raptor", lansat de AFM Rec.

Evenimentul, organizat de Promusic Events si revista Maximum Rock, va avea loc pe data de 17 noiembrie la The Silver Club din Bucuresti.

Formatia aleasa de catre U.D.O. pentru a deschide concertul de la Bucuresti este SEVENFIELD.

 

Infiintata in 2008 in Norvegia, formatia Sevenfield este adepta a sonoritatilor metalcore, iar ultimul material lansat, via Ovis Records, se numeste "Apperception" si include 10 piese.

Numarul biletelor este limitat la 600 de bucati, iar acestea se pot achizitiona din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas si online pe www.eventim.ro) la urmatoarele preturi:

-►65 lei pentru primele 150 bucati
-►75 lei pentru urmatoarele bilete, pana la data de 16 noiembrie 2011
-►87 lei pentru biletele achizitionate in ziua concertului, 17 noiembrie 2011. Acestea se achizitioneaza DOAR la intrarea in locatia evenimentului, in limita biletelor disponibile.

Lasă un răspuns